Lesene žaluzije

Odkrijte skrivnost popolnega interierja: Lesene žaluzije po meri, ki bodo vaš dom spremenile v raj! z letvicami 25 mm, širine 50 mm

Lesene žaluzije 25 mm

Dobrodošli v svet elegance in udobja z našo ekskluzivno kolekcijo 25 mm lesenih žaluzij. Te lesene notranje žaluzije, izdelane po meri in prilagojene vašim individualnim potrebam, so bistvo razkošja in funkcionalnosti. Ne glede na to, ali iščete prevleke, ki bodo poudarile značaj vašega doma, ali želite dodati malo zasebnosti brez izgube naravne svetlobe, imamo popolno rešitev za vas. Naročite še danes in izkusite izjemno kakovost, ki jo ponuja spletna trgovina Knall! Preverite več:

Lesene žaluzije 25 mm , Lesene žaluzije 50 mm , Lesene žaluzije za

Lesene žaluzije 50 mm

Odprite se eleganci, združeni z natančno funkcionalnostjo z našimi po meri izdelanimi lesenimi žaluzijami širine 50 mm. Sodobna lesena senčila, izdelana iz komponent odlične kakovosti, predstavljajo vrhunec inženirske natančnosti in estetske harmonije ter zagotavljajo učinkovito upravljanje svetlobe in zasebnosti.

Lesene žaluzije za...

Od klasičnih ureditev v dnevni sobi, preko funkcionalnih rešitev za pisarno, do unikatnih dizajnov za šolo - naše lesene žaluzije so odlična izbira za vsak interier. Iščete elegantno in praktično rešitev za sobo? Naše lesene žaluzije zagotavljajo udobje in zasebnost, hkrati pa ohranjajo visok estetski standard. Ali nameravate osvežiti videz vaše jedilnice? Ponujamo široko paleto barv in zaključkov, ki bodo notranjosti dodali toplino in eleganco.

Lesene žaluzije

Značilnosti lesenih žaluzij

Zahvaljujoč kolekciji široke barvne palete prevladujejo v najbolj modnih slogih notranje opreme - skandinavski, skandinavski boho ali novi nordijski. Lesena senčila po meri so unikaten element, ki ustvarja značaj notranjosti, od senčil iz umetnega lesa se razlikujejo po vrsti pridevnikov: kakovost, barva, storitev in učinkovita toplotna izolativnost. Trenutno so velika okna zasnovana tako v enodružinskih kot v mestnih stanovanjih, zato jih je treba skrbno zapreti, pogosto le po meri. Slepe rešitve bodo ustrezale in jih je mogoče vgraditi in servisirati. Okenski prostor naj se ne le harmonizira z barvami celotne sobe, ampak tudi zelo spretno poudarja in dopolnjuje njen sodoben slog.

lesene žaluzije po meri

Lastnosti lesenih žaluzij

Kakovostni leseni žaluzije po meri so poleg okusnega videza in praktičnosti zelo učinkoviti pri zaščiti notranjosti pred sončno svetlobo in vročino.

Estetske funkcije naše kolekcije senčil temeljijo na barvah in visokokakovostnih materialih, uporabljenih pri izdelavi. Naš visokokakovosten les je na voljo v različnih odtenkih in zahvaljujoč barvanim zaključkom ima širok barvni razpon. Če izberete to vrsto senčil, lahko izberete svetlejšo barvo, kot je bela (zelo pogosto izbrana za bela okna), ali pa izberete temnejše odtenke, tu paleta barvne palete sega celo do črne.

Pravi lesni material je zelo univerzalen in se lepo poda k interierjem, v katerih so različni barvni poudarki: beli, bež, sivi, pa tudi intenzivnejši, npr. zeleni, modri, grafitni ali črni. Vsekakor pa je potrebno preveriti, kakšna barvna paleta obstaja pri posameznih skupinah izdelkov lesenih žaluzij (tip lamel). Estetika velja tudi za kakovost izdelave, zahvaljujoč odlični storitvi naših delavcev ste lahko prepričani, da naši temni leseni žaluzije po najcenejših cenah ne bodo povzročali težav in bodo enostavni za servisiranje, vključno s čiščenjem.

Zaščita pred sončno svetlobo je povezana z lamelami. Na voljo so tri različne širine naših lamelnih senčil za okna: 25 mm, 50 mm ali 65 mm. Vse širine se upravljajo enako s preprostim vrvičnim mehanizmom. Lamele lahko popolnoma potegnemo navzgor in tako odkrijemo steklo. Po spuščanju lesenih rolet se stopnja dovoda svetlobe in njen vpadni kot regulirata s spreminjanjem položaja lamel. Lesena senčila imajo še eno pomembno lastnost - zaradi materiala, iz katerega so izdelane, so lamele debelejše kot pri klasičnih pvc senčilih, zato pokrite zagotavljajo poleg sence tudi nižje temperature. Širina lamel vpliva na velikost okna, v katerem se lahko pojavi pokrov. Za manjše zasteklitve je priporočljiva širina 25 mm, da se polkno ne zdi pretežko in preveliko. Večjo zasteklitev lahko pokrijemo z lamelami širine 50mm in 65mm, ki se lepo podajo k veliki zasteklitvi.

lesene žaluzije pas lestev

Žaluzije iz pravega in umetnega lesa in njihov videz

Prednost lesenega senčila je tudi v tem, da deluje zelo dekorativno ne le od znotraj, ampak tudi od zunaj in tako krasi videz hišne fasade. Nove so lesene žaluzije širine 65 mm. Širše lamele pomenijo, da ko senčila postavimo v odprt položaj, je med lamelami več prostora, s tem pa v notranjost vstopi več svetlobe. Njihova prednost je nedvomno bolj kompaktna izvedba - v zloženem položaju (povlečeni navzgor) zavzamejo manj prostora, saj so lamele širše, zato jih potrebujete manj. Manjša prostornina pomeni, da lahko lesena senčila uporabimo z nizko okensko preklado, kar je bilo pogosto nemogoče pri manjših širinah lamel. Raznolikost širin vpliva na težo žaluzij in s tem na način servisa in montaže. Žaluzije z lamelami širine 25mm se lahko montirajo na steno in strop ter tudi na okenski okvir. Zahvaljujoč uporabi stranskih žilnih vodil je med montažo na okenski okvir preprečen neprijeten učinek trakov, ki štrlijo iz stekla. Žaluzije s širšimi lamelami (50 mm in 65 mm) pa priporočamo za montažo na steno ali strop.

barvne lesene žaluzije

Dodatne informacije

Kako meriti
Ob oddaji naročila na naši spletni strani navedite dimenzije naročenih lesenih žaluzij. Če želite to narediti, pojdite na zavihek Merjenje. Obstajajo natančna navodila, kako pravilno izmeriti lesene žaluzije in se izogniti nevarnosti napake.

Kako montirati
Žaluzije uk lahko sestavite sami - navodila so na voljo v navodilih za montažo. Lamele te širine so namenjene predvsem večjim oknom; bolje se prilegajo v bolj prostorne interierje. V tem primeru zna biti vse skupaj kar težko, saj so njihove lamele debelejše od aluminijastih žaluzij. Zato je v primeru večjega izdelka vredno razmisliti o naročilu montaže strokovnjakom.


Ali so lesene žaluzije ekološke?

Številna podjetja ponujajo lesene žaluzije iz certificiranega, trajnostnega vira, zaradi česar tako okolju prijazne možnosti.

Ali lahko sam montiram lesene žaluzije?

Če imate osnovne veščine DIY, namestitev lesenih žaluzij ne bi smela biti težava. Veliko kompletov ima navodila po korakih.

Kakšne so razlike med lesenimi senčili in senčili iz drugih materialov?

Lesene žaluzije nudijo naraven, topel videz in tako pogosto bolj trpežne kot njihovi sintetični primerki. Vendar tako običajni dražji in morda niso primerni za prostore z visoko vlažnostjo.

Ali so tako lesene žaluzije energetsko učinkovite?

Les ima naravne izolacijske lastnosti, ki jih lahko pripomore k ohranjanju toplega prostora, vendar so na splošno razlike v energetski učinkovitosti v primerjavi z drugimi materiali minimalne.

Katere so prednosti in slabosti lesenih žaluzij?

Prednosti vključujejo estetiko, vzdržljivost in naraven značaj. Slabosti lahko vključujejo višje stroške in omejitve pri uporabi v okolju z visoko vlažnostjo.

Ali so lesene žaluzije odporne na poškodbe?

Les je trpežen material, vendar ni odporen na močne udarce in praske. Pravilna nega in skrbna uporaba sta ključnega pomena za njihovo ohranjanje v dobrem stanju.

Kateri krmilni mehanizmi so na voljo za lesene žaluzije?

Upravljanje je lahko ročno, z uporabo vrvic, ali dejansko, zahvaljujoč električnemu mehanizmu ali celo integrirano s sistemom pametnega doma.