Žaluzije Fakro

*Za pravilno izbiro velikosti dodatkov je potrebno poznati velikost okna, ki je navedena na tipski ploščici na okenskem krilu.

Zatemnitvene rolete FAKRO

Noč za dnem...
ARF Sunset- zagotavlja popolno zaščito pred sončno svetlobo in zagotavlja popolno zatemnitev notranjosti prostora.

Zatemnitvene rolete ARF so izdelane iz elegantnega, dekorativnega materiala. Imajo stranska vodila, ki omogočajo zatemnitev notranjosti prostora. Zatemnitveno senčilo ARF je mogoče zaustaviti kjerkoli nad oknom.

Kupi zdaj

FAKRO žaluzije

Luč v rokah...
Žaluzija AJP je priljubljen dodatek za strešna okna, s katerim lahko nadzorujete količino svetlobe, ki vstopa v prostor. S spreminjanjem kota lamel lahko nadzorujemo smer sončne svetlobe in ustvarjamo edinstveno vzdušje.

Žaluzije ščitijo pred pregrevanjem in so dekorativni element. Stranske aluminijaste letve omogočajo popolno senčenje prostora ter omogočajo tudi zasuk krila pri spuščeni roleti.

Kupi zdaj

Strešne rolete FAKRO

Odkrijte oazo...
Zunanje rolete zagotavljajo popolno udobje pri uporabi podstrešnih prostorov, saj ščitijo pred pregrevanjem, omogočajo popolno senčenje prostora, zmanjšujejo hrup od zunaj in zagotavljajo zasebnost s popolnim prekrivanjem okna.

Zunanje nameščene rolete v sončnih dneh ščitijo pred neprijetnim pregrevanjem. Notranjost aluminijastih lamel je prekrita s posebnim premazom, ki omejuje vdor toplote.

Kupi zdaj