Žaluzije

V naši trgovini nudimo ALU žaluzije z lamelami 25 in 50 mm in bogato barvno paleto ter lesene atmosferske 25 mm in 50 mm, ki jih odlikuje eleganten in estetski zaključek.

Lesene žaluzije

Lesene žaluzije se odlično podajo tako modernim kot klasičnim interierjem. Široka barvna paleta ter elegantni in estetski dodatki (kot so zgornji maskirni okvir, palica ali zaključki verig) poskrbijo, da bodo ta senčila zelo cenjena tudi pri najzahtevnejših lastnikih hotelov, pisarn in stanovanj.

Kupi zdaj

Aluminijaste žaluzije

Aluminijaste žaluzije

Kljub dolgoletnemu obstoju na trgu so žaluzije še vedno funkcionalen zaslonski sistem, ki vam omogoča prosto uravnavanje svetlobe, ki vstopa v prostor. Z razvojem senčil je postalo privlačnejše z uvedbo različnih oblik. V naši trgovini vam ponujamo prosto viseče aluminijaste žaluzije v treh vrstah širine lamele: 25mm, 50mm

Kupi zdaj

Zunanje žaluzije

Vse te zahteve izpolnjuje sistem žaluzij, ki prispeva k zmanjšanju porabe klimatskih naprav in s tem k varčevanju z električno energijo. Konstrukcija tovrstne zaščite pred soncem pomeni, da med zaveso in zasteklitvijo ni tako imenovane "Airbag", saj zrak razpiha veter in vetrobransko steklo ostane hladno. Poleg tega funkcija prilagajanja kota lamel omogoča prilagajanje stopnje zatemnjenosti individualnim željam uporabnika. Nadzor dostopa sončne svetlobe je mogoč tudi z uporabo vremenske avtomatike, ki zaporedno meri položaj sonca in nemoteno krmili senčila.

Kupi zdaj

Vertikalne žaluzije

Vertikale so okenske dekoracije, ki so odlične kot pokrovi za velike površine, zlasti v pisarnah, konferenčnih sobah in dvoranah. Ena izmed njihovih največjih prednosti je možnost natančnega prilagajanja smeri in količine svetlobe, ki vstopa v prostor. To omogočajo velike, vrtljive letvice. Zahvaljujoč vertikalam prostori niso zaščiteni le pred svetlobo, ampak tudi pred segrevanjem. Delovanje vertikal je olajšano z nameščenimi motorji, zahvaljujoč katerim se lahko polkno vrti in lamele poljubno premika skupaj in narazen. V naši trgovini so vertikale na voljo v široki paleti barv, različnih stopenj temnosti in različnih širin lamel.
Poleg tradicionalnih materialov ponujamo tudi izdelke s posebnimi odobritvami: higienični in negorljivi.

Kupi zdaj

Ali je tako senčila pomemben element hiše, ki spremeni podobo vsake notranjosti?

Žaluzije niso le praktičen element vsake notranjosti, ampak lahko postane tudi pomemben element hiše, ki vpliva na slog notranjosti in vzdušje v prostorih. Roloji in žaluzije, ki so na voljo v različnih modelih in velikostih, zahtevajo nadzor količine svetlobe, ki vstopa v prostor, in s tem uravnavanje ravni svetlobe v prostoru. Med različnimi vrstami okenskih oblog sta notranja in zunanja vloga glavne kategorije, ki jih bomo srečali v naši ponudbi.

Lesene žaluzije so izdelki, ki so kot nalašč za stilske, klasične interierje, saj vanje vnašajo toplino naravnega lesa. Izpostaviti velja tudi aluminijaste rolete, ki so zaradi enostavnega čiščenja odlična izbira za sodobni interier, predvsem kopalnice in kuhinje.

Aluminijaste žaluzije proti lesenim žaluzijam – kaj izbrati?

Aluminijaste in lesene žaluzije sta najbolj priljubljena modela žaluzij na trgu. Aluminij je izjemno trpežen in odporen na vlago, zato je kot nalašč za kopalnice in druge prostore z visoko vlažnostjo. Širina aluminijastih lamelnih žaluzij se lahko prilagodi vašim potrebam, kar vam omogoča natančno prilagoditev količine vdorne svetlobe.

Lesene žaluzije, izdelane iz visokokakovostnega lesa, odlikujejo topel, naraven videz, ki se odlično poda k ureditvi vsakega interierja. So odlična rešitev za spalnico, otroško sobo ali dnevno sobo, kjer sta estetika in vzdušje ključnega pomena. Njihov videz in tekstura lesa dajejo notranjost udobja.

Praktična in elegantna rešitev - žaluzije ali žaluzije?

Žaluzije so tako priljubljena izbira kot žaluzije, ko gre za okenske obloge. Na voljo je tako v številnih modelih, tako notranjih kot zunanjih rolojev. Žaluzije so kot nalašč za prostore, kjer potrebujemo popolno zaščito pred sončno svetlobo, še posebej v vročih dneh.

Žaluzije in žaluzije lahko montirate na različne načine – v okensko krilo, na okno, v okensko nišo ali na steno. Izbira načina vgradnje je odvisna od velikosti in vrste oken ter od estetskih preferenc.

Kakšna je izbira sečil za različne prostore?

Izbira pravih lesenih žaluzij za sobe je lahko izziv. Upoštevati je treba različne dejavnike, kot so dimenzije oken, še vedno v notranjosti in funkciji prostora. Za spalnico je vredno izbrati senčila, ki bodo zagotovila ustrezno oceno zatemnitve in nam tako pomagala, da se bomo spočili kadar koli v dnevu. V spalnici se bodo odlično podale tako žaluzije kot tudi lesene žaluzije.

Aluminijaste žaluzije so kot nalašč za apartmaje. Aluminij je material, odporen na vlago, ki ga je tudi enostavno čistiti.

Pomembno vprašanje za vsak interier - Ali je montažni senčil zapleten?

Vgradnja senčila je ključni element notranje opreme procesa. Ne smemo pozabiti, da je velikost zaznala natančnost dimenzij okna, kar bo zagotovilo njihovo pravilno delovanje. Naša ponudba vključuje senčila v nestandardnih dimenzijah, zahvaljujoč katerim jih je mogoče prilagoditi velikim oknom in strešnim oknom. In zahvaljujoč vodniku bodo delovali tudi z odprtim oknom.

Namestitev ni zapletena, vendar jo je vredno zaupati strokovnjaku, da zagotovi njihovo pravilno delovanje. Tako rolete kot žaluzije so nameščene na vodilih, ki zagotavljajo njihovo stabilnost in enostavno uporabo.

Ali so naši izdelki na voljo v različnih barvnih različicah?

Naša ponudba zajema senčila in roloje v različnih barvah. Zahvaljujoč temu jih je mogoče zlahka uskladiti s slogom notranjosti in barvnimi prostori. Nudimo aluminijaste rolete v klasičnih srebrnih zmanjšanih, lahko pa tudi v drugih barvah, na primer rdeči ali modri.

Lesene žaluzije so na voljo v naravnih zmanjšanih lesih, od svetlo bež do temno rjave. Za tiste, ki iščete malo bolj moderne rešitve, nudimo senčila iz umetne mase, ki so na voljo v široki paleti barv.

Nadzor nad količino vhodne svetlobe - Kako preprečiti segrevanje notranjosti?

Ena od glavnih prednosti je omogočila nadzor količine svetlobe, ki vstopa v prostor. Z nastavitvijo kota lamel se lahko odločite, koliko svetlobe boste spustili v svoj dom. To je odlična rešitev, še posebej v prostorih, ki so večinoma dneva izpostavljeni soncu.

Zahvaljujoč senčilam lahko preprečite tudi prekomerno segrevanje prostorov v vročih dneh. Žaluzije lahko učinkovito prekrijejo okna, zaščitijo notranjost pred sončnimi žarki in tako poskrbijo za prijeten hlad v prostoru.

Lesene notranje žaluzije - Gresta praktično in elegantno z roko v roki?

Notranje žaluzije so odlična izbira za ljudi, ki cenijo eleganco in praktičnost. Na voljo so v različnih modelih in dimenzijah, zaradi česar se enostavno prilagodijo vsem vrstam oken, tudi strešnim.

Notranje žaluzije so enostavne za uporabo in vzdrževanje čiste, njihova montaža pa ne zahteva večjih sprememb v ureditvi prostora. Torej odlična rešitev za ljudi, ki želijo zakriti okna, ne da bi žrtvovali eleganten videz notranjosti.

Varčevanje z energijo zaradi sečil - Ali lahko računamo na prihranek pri klimatski napravi?

Žaluzije in polkna lahko pomagajo varčevati z energijo v vašem domu. Zahvaljujoč njim lahko polet zaščitite notranjost pred prekomernim segrevanjem in tako zmanjšate potrebo po uporabi klimatskih naprav. Pozimi pa lahko senčila dodatno izolirajo okna, kar pomeni manjše toplotne izgube.

Izbira ustreznih senčil in rolojev je stvar posameznika, različnih od številnih dejavnikov. Ne smemo pa pozabiti, da to niso le praktične rešitve, ampak tudi dekorativni elementi, ki lahko bistveno vplivajo na videz in vzdušje notranjosti.

Žaluzije – ali so idealne za vsak dom?

Žaluzije so izdelki, ki so popolni za vsak dom. So praktični, enostavni za uporabo in vzdrževanje ter dodajo eleganco vsaki notranjosti. Na voljo v različnih modelih in dimenzijah lahko zadovoljijo potrebe še tako zahtevnih strank.

Ne glede na to, ali so vam ljubše lesene ali alu žaluzije, ali iščete rolo za strešna okna ali standardne – v naši ponudbi boste zagotovo našli nekaj zase. Ne pozabite, da so žaluzije naložbe, ki bo prinašala koristi več let.

Se lesene žaluzije odlično prilegajo vsakemu prostoru?

Lesene žaluzije so izjemno vsestranska vrsta okenskih pokrovov. Njihova topla, naravna estetika se odlično obnese v vsakem notranjem slogu – od tradicionalnih, klasičnih ureditev do modernih in minimalističnih. Les je tudi material, ki se popolnoma ujema z idejo trajnostnega razvoja, hkrati pa je vzdržljiv in učinkovit za čiščenje.

Lesene žaluzije so opremljene z lamelami, ki jih je mogoče nadaljevati, kar vam omogoča nadzor količine svetlobe, ki vstopa v prostor. Zahvaljujoč temu lahko prilagodimo oceno osončenosti našega doma svojim potrebam - ne glede na čas dneva ali vreme zunaj okna.

Ali način vgradnje vpliva na funkcionalnost senčil?

Ko izbiramo senčila za svoj dom, je pomembno, da nismo pozorni le na njihov videz, ampak tudi na način namestitve. Montaža senčil mora biti dobro premišljena in usklajena z vrsto oken v naši hiši. Na primer, pri strešnih oknih je montaža senčila nekaj drugačnih kot pri tipskih oknih.

Poleg tega naj bi montaža senčila izvedena tako, da je njihovo upravljanje kar se da enostavno. To pomeni, da morajo biti senčila nameščena na vodilih, ki uporabljajo enostavno namestitev kota lamel. Zahvaljujoč temu bomo lahko enostavno nadzorovali količino svetlobe, ki vstopa v prostor.

Ali lahko okenska varovala varujejo vaš dom?

Eden od vidikov, na katerega je vredno biti pozoren pri izbiri oken, je varnost. To še posebej velja za domove z majhnimi otroki. V primeru žaluzij je vredno biti pozoren na mehanizem njihovega delovanja - mora biti varen in učinkovit za uporabo tako za odrasle kot za otroke.

Na primer, lesene žaluzije so lahko opremljene s posebnim pogonom, ki je varen za otroke. Poleg tega je les varen in ekološki material, zaradi česar so te žaluzije odlična izbira za otroško sobo.

Kakšen je vpliv senil na klimo v prostoru?

Žaluzije pomembno vpliva na klimo v prostoru. Dobro izbrani lahko prispevajo k ustvarjanju prijetnega in udobnega vzdušja. Lesene žaluzije lahko zaradi svoje naravne estetike dodajo toplino vsakemu interierju. Aluminijaste žaluzije pa lahko zaradi svoje moderne estetike prostoru dodajo pomen.

Poleg tega lahko senzorji pomagajo uravnavati temperaturo v prostoru, poleti ohranjajo sončne žarke in pozimi zagotavljajo dodatno izolacijo. Zahvaljujoč temu lahko prispevajo k izboljšanju udobja uporabe prostora in varčevanju z energijo.

Zakaj izbrati senčila?

Žaluzije so odlična izbira za vse, ki iščejo praktične in estetske okenske pokrove. So enostavni za uporabo, enostavni za čiščenje in na voljo v različnih variantah, tako glede materiala kot barve.

Pri izbiri senčil si velja zapomniti nekaj ključnih točk - izberite pravega materiala, način montaže, mehanizem delovanja in varnost. Spomnimo se tudi, da žaluzije niso le praktične rešitve, ampak tudi pomemben element notranje opreme.