Terasne tende

Naše terasne markize zagotavljajo odlično zaščito pred soncem na velikih vodoravnih površinah, kot so terase, terase, balkoni ali restavracije na prostem. Izberite svoj sistem senčil:

Vrtne markize

Vrtne markize so izvrstna mešanica oblike in funkcije, ki služijo kot estetski dodatek in uporabna popestritev vašega zunanjega prostora. Izdelani z natančnim inženiringom, uporabljajo visokokakovostne tkanine, odporne na UV žarke, skupaj z robustnimi okvirji iz aluminija, odpornega proti rji. Vrtne markize so zgovoren dokaz prefinjenosti, ki jo ponuja sodobna tekstilna znanost in konstrukcijsko oblikovanje. Inovativne tehnologije, kot so teflonski premazi, so uporabljene za zagotavljanje vodoodbojnosti in protimikrobnih lastnosti, zaradi česar vrtne markize niso le vizualno privlačne, temveč tudi izjemno vzdržljive in enostavne za vzdrževanje. V kraljestvu okenskih oblog vrtne markize predstavljajo bistvo bivanja na prostem, saj povzdignejo vrtno izkušnjo z zagotavljanjem optimalne sence, toplotnega udobja in dodatnega sloja arhitekturne finese.

Vrtne markize

Terasne tende

Terasne tende

Prednosti uporabe tenda uk s polkaseto: Zaščita pred pregrevanjem - notranjost, vrt, balkon in terasa. Razgrnjena tkanina tende ustvari senčen prostor. Tako tudi notranjost hiše ostane zasenčena na lokaciji; zahvaljujoč našim nadstreškom je v njej hladno in prijetno. Naš vrtni nadstrešek je zahvaljujoč električnemu pogonu enostaven za upravljanje tudi iz notranjosti doma. Sestava markize za sončenje Outsunny vam omogoča udobno uživanje v čudovitem poletnem vremenu. Ker so vse vremenske tende naprodaj v spletni trgovini Knall izdelane po meri, npr. z izbiro širine 3 m, 4 m, 5 m ali 6 m, jih lahko namestite nad okna, nad balkone v stanovanju ali nad terase. Vrtne markize po meri se pogosto uporabljajo tudi v restavracijah, kavarnah ali kot vrtni nadstrešek.

Izdelava po meri Tende za terase

Sončna svetloba – ustvarjanje sence zunaj ne pomeni temno znotraj. Hiša/stanovanje je prijetno temno in hladno, vendar vam ni treba prižigati umetne svetlobe, in če imate oblačen dan, bodo naše zložljive terasne markize osvetlile. Naravna svetloba nam omogoča boljše delovanje in ne vpliva negativno na vid. Tenda z okvirjem iz jeklene mešanice omogoča uživanje v sončnih dneh brez občutka neprijetne vročine.

Sprostitev - počitek popoldne in ob koncu tedna. Material tende je odličen za ustvarjanje sence kjer koli. Popoldan, preživet s knjigo ali s prijatelji, je najbolj prijeten, če poskrbimo za prijetno temperaturo v vročem dnevu. Pomlad in poletje je čas, ko si želimo čim več časa preživeti na prostem. Prevladujoča vročina vas lahko zelo učinkovito in hitro preobremeni. Zahvaljujoč poceni tendam za nadstrešek se lahko brez ovir sprostite v prijetni senci. In zahvaljujoč visokokakovostni konstrukciji naših nadstreškov za dvorišče uk in vetrnih tend za hišo je material napet in ga ne motijo sunki vetra.

Kar zadeva dodatke za tende, je zelo pogosto, da naše stranke kupujejo električne tende z zasilnim umikom. Taka markiza ima možnost ročnega umika ob izpadu električne energije. Da bi to naredili, potrebujemo dodatno opremo, imenovano ročica za umik v sili. Zahvaljujoč njej nam ni treba skrbeti, da se bo markiza zmočila, ko ni elektrike, in še vedno lahko razgrnemo teraso.

Zložljive markize

Estetika - tkanine za nadstreške za terase so odporne proti bledenju, zato pod vplivom sončne svetlobe ne bodo izgubile svoje estetike nadstreškov. Barve materialov so zelo raznolike; vedno v črtah. Dezeni trakov za pripenjanje so zelo različni – od mehkejših spojev, kot sta krem in bež, do bolj izrazitih, kot je rdeča. Na voljo so tudi kombinacije modernih črnih, sivih ali belih tkanin. Tkanine so tudi do neke mere odporne proti dežju, še posebej, ko gre za dežne tende iz vodoodpornega materiala. Ob močnejših padavinah je ne smemo pustiti razgrnjene, blag, kratkotrajen dež pa ji ne bo škodil. Material mora biti pred zvijanjem suh.

Kasetna tenda

Mnogi se sprašujejo, kje kupiti tendo za hišo? Odgovor je preprost - spletna trgovina Knall! Tende za terase kupljene preko spletne trgovine Knall so izdelane po individualnih dimenzijah, ki jih določi kupec, cena naročila je odvisna od navedene velikosti in tipa modela markize. Cenik se prikaže na levi strani ob naročilu - cena tende je odvisna od velikosti in modela naročenega. Za odločne stranke priporočamo, da nas kontaktirajo na naš e-poštni naslov, ki ga najdete v zavihku "kontakt", ki je vedno na vrhu našega spletnega mesta. V zavihku izdelkov lahko najdete tudi naše cene tenda.

široka tenda

Dodatne informacije

Kako meriti
Navodila, ki olajšajo merjenje terasnih markiz, ki jih je treba pripraviti, so na voljo v zavihku Meritve. Samostojna izvedba meritve ne bi smela povzročati težav, prednost pa je, da se tenda idealno prilega terasi in jo zato zelo dobro pokrije.

Kako izbrati barvo
Terasne markize tvorijo nekakšen nadstrešek nad teraso. Njihov material je lahko gladek ali okrašen z značilnimi okrasnimi črtami. Izbira je odvisna od barve fasade. Včasih je odvisno tudi od stila hiše. Pri modernejših izvedbah so markize enotne barve, ki se sklada s fasado. Po drugi strani pa se na primer v hišah, ki se nahajajo na parcelah v bližini mesta, uporabljajo bolj barvite markize, okrašene s črtami.

Kako sestaviti
Navodila za montažo izdelkov najdete v zavihku Navodila za montažo. Montaža je olajšana z uporabo nosilnega nosilca. Pri večjih markizah pa je zaradi teže montažo tende bolje zaupati profesionalnemu podjetju.