Strešne žaluzije

Sistemi okenskih pokrovov za strešna okna FAKRO in VELUX

Roloji FAKRO

Živi z barvami...
Standardne rolete ščitijo pred svetlobo in so hkrati lahko dodaten element dekoracije na podstrešju. Rolete zmanjšajo količino vhodne svetlobe, dodajo prostoru stil, široka paleta dizajnov blaga (enobarvne, vzorčaste) pa vam omogoča, da se material senčila ujema ali kontrastira z dekorjem katerega koli prostora.

Kupi zdaj

Zatemnitvene rolete FAKRO

Noč za dnem...
ARF Sunset- zagotavlja popolno zaščito pred sončno svetlobo in zagotavlja popolno zatemnitev notranjosti prostora.

Zatemnitvene rolete ARF so izdelane iz elegantnega, dekorativnega materiala. Imajo stranska vodila, ki omogočajo zatemnitev notranjosti prostora. Zatemnitveno senčilo ARF je mogoče zaustaviti kjerkoli nad oknom.

Kupi zdaj

FAKRO žaluzije

Luč v rokah...
Žaluzija AJP je priljubljen dodatek za strešna okna, s katerim lahko nadzorujete količino svetlobe, ki vstopa v prostor. S spreminjanjem kota lamel lahko nadzorujemo smer sončne svetlobe in ustvarjamo edinstveno vzdušje.

Žaluzije ščitijo pred pregrevanjem in so dekorativni element. Stranske aluminijaste letve omogočajo popolno senčenje prostora ter omogočajo tudi zasuk krila pri spuščeni roleti.

Kupi zdaj

Plise žaluzije FAKRO

Obkrožite se z lepoto...
Plise senčilo APS je elegantno in dekorativno senčilo. Zagotavlja mehko, razpršeno raven svetlobe v prostoru, v barvah, ki se ujemajo z vsakim notranjim dizajnom.

Stranska bela aluminijasta vodila pokrivajo rob blaga in dodatno omejujejo količino vhodne sončne svetlobe. Žaluzija se lahko namesti kamor koli.

Kupi zdaj

Strešne markize FAKRO

Senčila nudijo optimalno zaščito pred pregrevanjem, hkrati pa zagotavljajo pogled navzven. Senčila Fakro odbijajo sončne žarke še preden pridejo do stekla in tako ščitijo pred pregrevanjem v sončnih dneh, olajšajo oči in ščitijo pred škodljivimi vplivi močne odbite svetlobe, kar je še posebej pomembno pri delu z računalnikom.

Kupi zdaj

Strešne rolete FAKRO

Odkrijte oazo...
Zunanje rolete zagotavljajo popolno udobje pri uporabi podstrešnih prostorov, saj ščitijo pred pregrevanjem, omogočajo popolno senčenje prostora, zmanjšujejo hrup od zunaj in zagotavljajo zasebnost s popolnim prekrivanjem okna.

Zunanje nameščene rolete v sončnih dneh ščitijo pred neprijetnim pregrevanjem. Notranjost aluminijastih lamel je prekrita s posebnim premazom, ki omejuje vdor toplote.

Kupi zdaj

Roloji VELUX

Roloji VELUX zagotavljajo osnovno zasebnost, hkrati pa prepuščajo naravno svetlobo. Roloji tečejo v aluminijastih stranskih kanalih in se lahko namestijo kamorkoli na okno. Rolo je učinkovita in praktična rešitev, ki nudi zaščito in lep izgled. Roloji so zato zelo primerni za dnevne sobe, domače pisarne, igralnice in sobe, kjer želite osnovno zasebnost in možnost razpršitve svetlobe.

Kupi zdaj

Zatemnitvene rolete VELUX

Zatemnitvene rolete VELUX zagotavljajo 100% zatemnitev tako podnevi kot ponoči. Aluminijasta prevleka na notranji strani roloja poleti odbija sončne žarke, pozimi pa ohranja notranjost toplo. Rolo ima ozka, aluminijasta vodila, kar zagotavlja popolno prileganje in omogoča zaustavitev roloja kjerkoli v oknu. Zatemnitvene rolete so odlične za spalnice, otroške sobe ali druge prostore, kjer je zatemnitev in izboljšanje izolacije bistvenega pomena.

Kupi zdaj

Žaluzije VELUX

Žaluzije VELUX vam omogočajo popoln nadzor nad svetlobo, saj so lamele brez lukenj in jih lahko nagnete po želji tudi pri odprtem oknu. Žaluzije so optimalna rešitev za prostore, kjer želite prilagoditi količino in smer vhodne svetlobe – pravzaprav je verjetno ena izmed najbolj prilagodljivih rešitev senčenja. Ima visoko sposobnost zatemnitve, ko je popolnoma zaprt, in lahko ponudi celoten spekter svetlobnih učinkov s svojim edinstvenim nagibnim mehanizmom.

Kupi zdaj

Plise žaluzije VELUX

Plise senčilo VELUX zagotavlja odličen način za nadzor dnevne svetlobe v vašem prostoru. Žaluzija je na voljo z zgornjimi in stranskimi kanali iz aluminija in omogoča ustvarjanje barvitih in izvirnih svetlobnih učinkov, ki lahko dopolnijo vašo osebno izbiro pohištva in dekorja. Poleg tega vam leteča plise žaluzija olajša prilagajanje vhodne dnevne svetlobe, saj jo je mogoče namestiti kamor koli v okno, pri čemer ni pritrjena ne zgoraj ne spodaj (samo ročno). To zagotavlja osnovno zasebnost in večji nadzor nad sončno svetlobo, zato je senčilo idealno za namestitev v dnevnih sobah ali jedilnicah.

Kupi zdaj

Tende VELUX

Senčilo VELUX je zunanje senčilo, ki je popolnoma primerno za zaustavitev močne sončne svetlobe in toplote, še preden ta zadene steklo vašega strešnega okna. Ko senčnik ni v uporabi, se zavesa zvije pod ohišje, da ne bo vidno. Polprosojna tkanina, raztegnjena do dna krila, zapre neposredne sončne žarke, še vedno pa omogoča popolno vidljivost navzven in zmanjša sončno toploto za 90 %. Žaluzija se lahko namesti kamor koli na okno in se lahko uporablja tudi pri odprtem oknu. Ročno s kavlji je mogoče zviti samo do konca navzgor ali do konca navzdol. Izbirajte med tremi barvami s tremi stopnjami prosojnosti.

Kupi zdaj

Zunanje rolete VELUX

Od popolne osvetlitve do popolne zatemnitve podnevi - rolete VELUX zagotavljajo celovito toplotno zaščito, ne glede na letni čas. Rolete poleti varujejo podstrešje pred segrevanjem, pozimi pa ohranjajo toploto v notranjosti. Omogočajo vam, da blokirate svetlobo od zunaj kadar koli v dnevu. Zmanjšujejo hrup ob toči in dežju, ščitijo okna v težkih vremenskih razmerah in zagotavljajo dodatno varnost vašega doma. Izdelani so iz aluminija visoke trdnosti in zagotavljajo maksimalno učinkovitost v vsakem vremenu. Preizkusili smo jih v najbolj ekstremnih pogojih, da bi se prepričali, da vam bodo služili leta. Zahvaljujoč nagrajenemu dizajnu so popolnoma združeni s streho.

Kupi zdaj