Žaluzije VELUX

*Imenske tablice se razlikujejo po položaju in izgledu glede na model okna.

Žaluzije VELUX

VELUX žaluzije

Žaluzije VELUX vam omogočajo popoln nadzor nad svetlobo, saj so lamele brez lukenj in jih lahko nagnete po želji tudi pri odprtem oknu. Žaluzije so optimalna rešitev za prostore, kjer želite prilagoditi količino in smer vhodne svetlobe – pravzaprav je verjetno ena izmed najbolj prilagodljivih rešitev senčenja. Ima visoko sposobnost zatemnitve, ko je popolnoma zaprt, in lahko ponudi celoten spekter svetlobnih učinkov s svojim edinstvenim nagibnim mehanizmom.

Ker so senčila izdelana iz aluminija v elegantnem dizajnu z ozkimi stranskimi kanali, jih je tudi zelo enostavno obrisati in so idealna rešitev za vse prostore v vašem domu, ki se srečujejo z visoko stopnjo vlažnosti, kot so kuhinje in kopalnice. Za dodatno zaščito pred vročino lahko žaluzije kombinirate tudi z zunanjo senčilo VELUX.

Ročno upravljanje
Ročno upravljana senčila s krmilno palico so zelo primerna za strešna okna na dosegu roke. Roleto upravljate tako, da krmilno ročico povlečete navzdol. Zgornji in stranski kanali zagotavljajo nemoteno delovanje in vam omogočajo, da senčilo namestite kamor koli v okno.

Značilnost:

  • Popoln nadzor svetlobe nadzor količine in smeri vhodne svetlobe in senc.
  • Nagrajen dizajn, pohvaljen zaradi edinstvenega nagibnega mehanizma in brezžičnega delovanja.
  • Enostaven za čiščenje, odporen na vodo in madeže
  • Klasične barve izbirate med 9 klasičnimi barvami.
  • Prostori, ki so zelo primerni za kopalnice in kuhinje.
  • Za dodatno zaščito pred toploto kombinirajte z ... senčili VELUX.