Vertikalne žaluzije

Vertikalne žaluzije po meri s širino lamel 127 mm in 89 mm, klasične ali zatemnitvene vertikalne lamele:

Vertikalne žaluzije za okna

Z navpičnimi senčili za okna boste odkrili popolno mešanico sloga in funkcionalnosti. Idealne za velika okna in drsna vrata, te žaluzije nudijo odličen nadzor svetlobe in zasebnost. Izdelani iz visokokakovostnih evropskih komponent, jih je enostavno namestiti in so na voljo v različnih barvah in teksturah, da dopolnijo vsak dekor. Izboljšajte svoj življenjski prostor z našimi trpežnimi, elegantnimi navpičnimi žaluzijami.

Vertikalne žaluzije

Vertikalne žaluzije - značilnosti

Vertikale zaradi svojih prednosti učinkovito ščitijo prostore pred soncem in pozitivno vplivajo na njihovo estetiko.

Letev za žaluzije je nameščena na steno ali strop, nanjo pa so pritrjeni navpični trakovi blaga. Širina trakov je 89 mm ali 127 mm. Izbira je odvisna predvsem od velikosti prostora; pri prostornejših so boljše širše lamele, pri manjših pa ožje. Z uravnavanjem položaja pasov uravnavamo tudi svetlobni tok. Z njihovo ukinitvijo povečamo količino svetlobe, odvisno od časa dneva in jakosti sonca. Okna lahko v celoti odkrijemo tudi s premikom lamel na eno stran okna. Zaradi obsežne barvne palete lahko izberete svetle barve materialov za pisarne, kar bo omogočilo uporabo dnevne svetlobe. Zadušeno bo, vendar lahko še vedno udobno delate v zaprtih prostorih; še toliko bolj ob upoštevanju prijetne temperature, ki jo zagotavljajo zaščitena stekla. Za vertikalno krmiljenje se uporablja perlasti mehanizem, možna je tudi uporaba električnega krmiljenja.

Material lamel je mehak, kar pa ne pomeni, da ni estetsko prijeten. Celoten sistem je zasnovan tako, da se lamele med seboj odlično prilegajo in estetsko prilegajo. Trakovi na dnu so opremljeni s posebnimi utežmi, imajo tudi verižni priključek. Zahvaljujoč temu ne štrlijo iz okenske površine in se poravnajo z njo. Ker je material mehak, omogoča kroženje zraka tudi, ko je pokrit. Ko so nagnjeni, ko so pasovi pravokotni na steklo, se prav tako lepo in enakomerno prilegajo. Tudi ko so okna rahlo odprta in sunki vetra premikajo material, zaradi dejstva, da je spodaj povezan z verigo in je zategnjen, ostane na svojem mestu. Zaradi ljudi, ki se zadržujejo v sobi (zlomljeni pasovi).

Največja prednost vertikal je, da se uporabljajo ne samo za zakrivanje oken, ampak tudi za ustvarjanje predelnih sten ali igrajo vlogo svetlobnih in simboličnih vrat. Letev lahko namestite kamor koli na strop in tako ustvarite zaščiten prostor v prostoru - ta možnost je idealna za kozmetične, medicinske ali estetske ordinacije in na splošno povsod, kjer je treba ločiti ločen del brez potrebe po zidanju dodatnih sten. iz na primer kartonskega mavca.

Proizvajalci warticals skrbijo za visoko kakovost materialov iz katerih so izdelani in razširitev barvne palete, tudi z možnostjo teksturiranja. Zahvaljujoč temu je mogoče senčila enostavno uskladiti z dekorjem in uporabiti material z različnimi stopnjami prepustnosti svetlobe/sence, ki ustreza funkciji prostora. Lamele so enostavne za vzdrževanje, za ohranitev njihove estetike je dovolj, da z njih redno odstranjujemo prah. Poleg tega lahko izberete polkno, katerega material je opremljen s higienskim certifikatom (PZH) in certifikatom negorljivosti (ITB). Navpično na dimenzijo varjeno

Vrste

Zaradi estetike in funkcionalnosti so vertikale zelo univerzalne, ko jih je treba prilagoditi videzu prostorov. Montaža je preprosta in hitra: s stropnimi sponkami ali stenskimi nosilci. Žaluzije se lahko upravljajo ročno (verižni mehanizem) ali z električnim pogonom.
Sistemi:
Classic - širina letvic 89mm in 127mm. Pri sistemu lahko izbiramo ročno (veriga in vrvica) ali električno upravljanje. Opremljen je z enostavnim aluminijastim žlebom v beli ali srebrni barvi.

Sistem ponuja obsežno barvno paleto materialov z različnimi stopnjami svetlobne prepustnosti, gladkih ali z okrasnimi vzorci. Vertikalna z verižico

Dodatne informacije

Kako meriti
Izmero okna, v katerem naj bi se pojavila vertikala, opravite sami in pri naročilu navedite ustrezno dimenzijo. Podrobna navodila za merjenje vertikal najdete v zavihku Meritve.

Kako izbrati barvo
Barva prevlek je vedno izbrana glede na stil interierja in učinek, ki ga želimo doseči. V enem primeru je lahko ključen barvni poudarek ali opozarjanje na okrasni vzorec; v drugem pa bo pomembno ustvariti občutljivo ozadje za celoten slog sobe. Razpoložljiva barvna paleta vam bo omogočila, da izberete pravo navpično. Zapomniti si je treba le, da v manjših notranjostih bolje delujejo svetle barve, brez okrasnih vzorcev.

Kako montirati
Vertikale je vrsta notranjih pokrovov, ki jih lahko namestite sami. Priročnik je na voljo na zavihku z navodili za sestavljanje na naši spletni strani. Pri večjih vertikalah lahko montažo zaupate strokovnjakom.

Kako očistiti
Vertikale so izdelane iz posebnega antistatičnega materiala, ki zmanjšuje količino umazanije, ki se na njih nalaga. Navpične črte blaga lahko očistite s posebnim krpo za prah. Čiščenje lahko občasno naročite tudi profesionalnemu podjetju.


Ali so vertikalne žaluzije odlična rešitev za velike zasteklitve?

Velika zasteklitev ni samo učinkovita, tudi praktična, saj omogoča popoln pogled na okolico. Toda kako jih prekriti na estetski in funkcionalni način? Odgovor je preprost - vertikalne žaluzije Verticale. Njihove čudovite tkanine poskrbijo, da je tudi največja zasteklitev videti elegantna in elegantna. Na voljo v različnih barvah, ki jih potrebujete, da se prilega vsakemu notranjemu dizajnu.

Ta rešitev je izjemno praktična. Velike zastekljene površine so pogosto velik problem pri nadzoru pretoka svetlobe. Navpične žaluzije Verticale vam zagotavljajo prilagajanje količine vhodne svetlobe, ne da bi pri tem izgubili estetsko vrednost. Je odlična rešitev ne le za domove, ampak tudi za pisarne in javne prostore.

Ali so vertikalne žaluzije smiselne v zasebnih stanovanjih?

Navpične žaluzije Verticale niso samo idealna rešitev za velike zasteklitve, ampak tudi možnost uporabe v odličnih zasebnih stanovanjih. Zahvaljujoč možnostim nadzora količine svetlobe, ki vstopa v prostor, lahko ustvarite popolno vzdušje za počitek, delo ali igro. Poleg tega jih lahko razpoložljive barve enostavno uskladiščite z izbranim notranjim dizajnom.

Velike dimenzije zasebnih stanovanj nam pogosto predstavljajo izziv pri urejanju. Kako učinkovito pokriti velike okenske površine in hkrati ohraniti estetsko in funkcionalnost? Vertikalne žaluzije Verticale so odgovor na to vprašanje. Zaradi čudovitih tkanin je tudi največja okna videti elegantna in elegantna.

Vertikalne žaluzije: Katera je najboljša oblikovalska rešitev za vaš dom?

Vertikalne žaluzije Vertikale niso le praktične rešitve za uravnavanje količine svetlobe, ki vstopa v prostor. Tudi to so dizajnerske rešitve, ki se odlično vklapljajo v aktualne trende notranje opreme. Na voljo v različnih barvah in vzorcih postane del izbranega notranjega sistema opreme in predstavlja popolno notranjo dekoracijo.

Velikost senčil Verticale omogoča pokrivanje velikih okenskih površin, kar je še posebej pomembno v primeru velikih stanovanj ali pisarn z veliko zasteklitvijo. Možnost nadzora dovoda svetlobe vam omogoča prilagajanje pogojev v prostoru, ki se odraža v udobju uporabe.

Vertikalne žaluzije - Kako poteka njihov nadzor nad dotokom svetlobe?

Nadzor nad dotokom svetlobe je ključni vidik, ki ga je treba uporabiti pri izbiri senzorja za okna. Navpične žaluzije Verticale potrebujejo odličen nadzor nad količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Zahvaljujoč možnosti prilagajanja kota lamel lahko količino svetlobe prilagodite svojim potrebam in željam.

Te žaluzije so tudi odlična rešitev za ljudi, ki želijo svoj prostor zaščititi pred nezaželenimi pogledi. Preprosto zamenjajte lamele, da usmerite svetlobo na katero koli stran, pri tem pa ohranite zasebnost.

Vertikalne žaluzije, kakšne so njihove prednosti? - inovativnost v funkcionalnosti

Inovativne rešitve in funkcionalnost tako lastnosti, ki najbolje poznajo vertikalne žaluzije Verticale. Njihove edinstvene lastnosti potrebujejo popolno upravljanje dovoda svetlobe, hkrati pa ustvarjajo estetsko in harmonično vzdušje v notranjosti. Vse to uvršča te žaluzije med najpogostejše izbrane izdelke med ljudmi, ki iščejo sodobne rešitve za svoj dom.

Vertikalne žaluzije Verticale so idealne za uporabo v večjih prostorih. Zaradi možnosti pokrivanja velikih zasteklitev so idealni za uporabo v pisarniških prostorih, hotelih, restavracijah, pa tudi v zasebnih stanovanjih. Zaradi vsestranskosti in elegance so odlična rešitev za vse, ki iščejo praktičnost v kombinaciji z estetiko.

Različne barve vertikalnih žaluzij Wertikali - Kako izbrati pravo?

Ena največjih prednosti vertikalnih žaluzij Wertikali je njihova barvna raznolikost. Na voljo so v številnih manjših, od tradicionalnih belih in sive do bolj ekstravagantnih, kot sta rdeča ali turkizna. Zahvaljujoč temu lahko vsaka najde popolno senčila zase, ki se bodo podala k izbranemu notranjemu dizajnu.

Vertikalne žaluzije niso le impresivnega videza, ampak imajo tudi praktično funkcijo. Zmožnost nadzora pretoka svetlobe, zaščite prostorov pred nezaželenimi pogledi ter zmožnost pokrivanja velikih površin jih naredijo odlično izbiro za vse, kar cenite udobje in estetiko.

Navpične žaluzije Verticale: Ali so idealne za velika okna?

Velika okna so pogosto težko prekriti. Klasične žaluzije pogosto niso dovolj, zavese pa se morda ne ujamejo z izbranim notranjim dizajnom. V tem primeru so vertikalne žaluzije Verticale odlična rešitev. Zaradi velike površine, ki jo lahko prekrijejo, je idealen okras interierja pri velikih zasteklitvah.

Vertikalne žaluzije Verticale so enostavne tudi za upravljanje. S pomočjo krmilnega sistema lahko enostavno regulirate količino svetlobe, ki vstopa v prostor. Na naši spletni strani si oglejte, kako jih je enostavno nadzorovati z vrvico. Ni samo praktičen, ampak vam omogoča tudi ustvarjanje pravega vzdušja v notranjosti, ne glede na čas dneva.

Modernost in razred - Ali bodo vertikalne žaluzije delovale v vaši notranjosti?

Vertikalne žaluzije Verticale niso le moderne, ampak tudi elegantne. Zaradi njihove elegantne oblike je popoln dodatek k vsakemu notranjemu dizajnu. Na voljo v številnih barvah in vzorcih, bodo zadovoljili tudi najzahtevnejše kupce.