Zaslonske zavese

Screen Blinds po meri s tkanino Magic screen roloji ZIP ali STANDARD

Magic screen rolo zavese

Rolo zavese magic screen, ki razkrivajo utelešenje tehnološke iznajdljivosti in estetske prefinjenosti, na novo definirajo avantgardo obdelav oken. Ta avantgardna senčila, sestavljena iz zapleteno tkanih poliestrskih niti, obdanih s PVC prevleko, ponujajo neprimerljivo ravnovesje med filtracijo svetlobe in zasebnostjo. Preverite vse naše zaslonske rolete:

Magic screen rolo zavese

Zaslonske zavese

Zaslon tip rolete

Zunanje žaluzije Screen so ena najsodobnejših rešitev v skupini zunanjih prevlek. Inovativnost temelji na materialih, uporabljenih v proizvodnem procesu. Glede na vaše potrebe in želje lahko izberete prevleko brez sijaja, lahko pa izberete tudi takšno, pri kateri oklep ne zapre popolnoma sončnih žarkov. Do sedaj so zunanje žaluzije popolnoma zakrivale notranjost in ni bilo nobene izbire, ki bi omogočila prehod svetlobe skozi tovrstno prevleko. Roloji screen-type so izdelani iz posebnega visokokakovostnega materiala, ki spominja na fino mrežo. Material, s katerim je prevlečena sama površina okna, je kombinacija steklenih vlaken in PVC plastike. Profili so izdelani iz najkvalitetnejše aluminijaste pločevine. Inovativen material oklepa merljivo vpliva na udobje bivanja v prostorih, medtem ko je roleta spuščena. Prvič, kot pri vsakem zunanjem pokrovu, rolo screen tip ustvarja oviro za sonce in preprečuje neposreden stik sončnih žarkov s steklom. Zahvaljujoč temu se imenuje tudi "toplotni zaslon". Hkrati pa zaslon zaradi oklepne mreže ne zakrije popolnoma notranjosti. Dnevno svetlobo lahko uporabljate brez umetne razsvetljave. To je še posebej pomembno pri delu z računalnikom ali gledanju televizije – enakomerna in šibka sončna svetloba ni tako škodljiva za človeške oči. Zato so zaslonske rolete popolne ne le v stanovanjskih hišah, ampak tudi v poslovnih zgradbah.

Prilagojene zaslonske rolete

Funkcionalnost zunanjih zaslonskih rolet

Funkcionalnost mrežastih rolet je tesno povezana z visoko kakovostnim materialom, iz katerega so izdelane. Zaradi majhnih odprtin roleta v spuščenem stanju ne zastira naravne svetlobe, kljub temu pa zagotavlja odlično zaščito pred segrevanjem. Hkrati ima zaslon kot zunanji ščit tudi to lastnost, da preprečuje uhajanje toplote iz objekta. Ko se zunaj ohladi, stavba večino toplote izgubi skozi okna; pregrada v obliki rolete zmanjšuje toplotne izgube in s tem vpliva na ekonomičnost objekta. Zato se tovrstni roleti zelo radi uporabljajo pri sodobni gradnji energijsko varčnih hiš. Zasloni omogočajo izkoriščanje naravne svetlobe, ki vpliva na udobje bivanja v prostorih, potem ko jih zapustite. Poleg tega zaslonska roletna mreža deluje tudi kot komarnik. Odpiranje oken ne bo povzročilo pojava neželenih žuželk doma ali v pisarni. S spuščenimi roletami lahko pustite odprta okna in prižgete luč, ko se zunaj stemni, ne da bi se bali, da bo pritegnila nadležne žuželke. Mrežica zaslona je tudi odlična zaščita pred prahom in umazanijo. Umazanija, ki se nabira na pohištvu ali drugi opremi, ne pride v notranjost. Tako jih lažje uskladimo z videzom fasade. Zahvaljujoč temu hišo ali poslovno stavbo odlikuje estetski zunanji videz in »skladnost« z okolico.

screen žaluzije za vertikalna okna

Montaža zunanjih zaslonskih rolet

Zaslonske rolete lahko namestite ne le v hiše v gradnji, ampak tudi v tiste, ki so že v uporabi. To je treba zaupati strokovni ekipi. Zaslonske rolete so samodejno krmiljene; V trgovini Knall ponujamo motorje Selve in priznane pogone Somfy. Namestite lahko tudi avtomatske senzorje mraka, časovno kontrolo ali nadzorni sistem, integriran z avtomatizacijo doma (pametne hiše). Screen rolete lahko upravljate z daljinskim upravljalnikom ali stikalom. Možno je tudi združevanje rolet v skupine in vgradnja pogona opremljenega s senzorjem za zaznavanje ovir. Screen tip rolete so na voljo v dveh skupinah: HEROAL STANDARD in HEROAL ZIP. HEROAL STANDARD je klasična zunanja screen rolo zavesa. Predvideva se v objektu v fazi gradnje ali v obstoječem. Mreža prepušča svetlobo; deluje tudi kot mreža proti komarjem in je ovira pred prahom in umazanijo. Izdelava v velikosti, navedeni ob naročilu; možno ga je prilagoditi tudi velikim zasteklitvam. HEROAL ZIP je PREMIUM različica zaslon tip rolet. Njihova značilnost so stranska vodila, integrirana s tkanino. Tehnologija zapiranja na zadrgo omogoča popolno napetost rolete; hkrati pa je tovrstni zaslon zelo odporen na sunke vetra – do 145 km/h. V obeh skupinah lahko izberete različne barvne različice.
Dodatne informacije:
Navodila za izmero oken pri naročilu screen rolojev najdete v zavihku Mere. Kako izbrati barvo - Barve zunanjih rolojev, tudi screen rolojev, naj bodo usklajene z barvo fasade objekta. Postavitev barvne palete je sestavljena tako, da je možno barvo tako mreže kot dodatkov ustrezno uskladiti z zasnovo objekta. Kako montirati - Montažo screen rolet v novogradnji lahko izvede zunanje podjetje ali kupec. Navodila najdete v navodilih za montažo.