Tende za zimski vrt

Sistem zimskih vrtnih markiz VERANDA je opremljen s sistemom za napenjanje blaga, ki ohranja napetost blaga tudi na velikih površinah. Konstrukcijski elementi rolete (kaseta, vodila, spodnja greda) so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in prašno barvani, ki ščiti površino pred vplivi UV sevanja in drugih atmosferskih dejavnikov. Zahvaljujoč temu se izdelek lahko uporablja tako znotraj kot zunaj zgradbe. VERANDA je na voljo izključno z električnim upravljanjem.

Tende za zimski vrt

Lastnosti zimskih vrtnih markiz VERANDA

Tende za zimski vrt VERANDA so vrsta strešnih markiz. Pred soncem ščitijo strešna okna, prosojne strehe, zimske vrtove in vse vrste steklenih prizidkov, ki jih pokrijemo z ravno ali nagnjeno površino.

Sobe za zimski vrt so zelo dober način za pridobitev dodatnega prostora za sprostitev, ki gladko povezuje hišo z vrtom. Ta prostor ni le dodaten prostor za sprostitev, ampak tudi učinkovit arhitekturni postopek, ki vam omogoča ustvarjanje izvirnega in zelenega prostora vse leto. Zelo pogosto v hladnih mesecih pogrešamo bujno zelenje pomladi. Zastekljen zimski vrt je lahko oaza vegetacije in sprostitve. Poleg tega lahko v njej gojite tudi bolj eksotične rastline.

Zaradi zasteklitve pa je treba tak prostor skrbno zaščititi pred soncem. Medtem ko je pozimi prijetno toplo, pozno spomladi in poleti notranja temperatura postane neznosna. Takšen kraj ne more biti podoben rastlinjaku. Po predpostavki naj bi služil kot sprostitev in v njem ne more biti vroče. Idealna rešitev je uporaba tekstilnih rolojev Veranda, ki učinkovito zasenčijo celotno strešno površino, hkrati pa delujejo zelo stilsko in estetsko. Tekstilna senčila Veranda se uporabljajo za senčenje večjih in ravnih površin (horizontalnih in diagonalnih). Veranda na strehi

Značilnosti tend za verando

Senčilo Veranda ščiti površino strehe in ohranja prijetno temperaturo v prostoru. Klimatske naprave so pogosto nameščene v zimskih vrtovih, tovrstna markiza pa zmanjša porabo klimatske naprave in s tem zmanjša stroške energije.

Energijska varčnost je torej ena izmed glavnih prednosti markiz Veranda. Notranjost tipa zimskega vrta je zelo impresivna - tako od zunaj kot od znotraj. Vendar pa potrebujejo klimatsko napravo, zlasti kadar so poletja zaradi podnebnih sprememb zelo vroča in visoke temperature trajajo do poznega dneva.
v jeseni. Horizontalna strešna kritina učinkovito ščiti pred pregrevanjem in tako zmanjša potrebo po zagonu klimatske naprave.

Zelo pomembna prednost je tudi visoka kakovost in funkcionalnost markiz Veranda. Strukturni elementi kot so: kaseta, vodila in spodnji nosilec so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in prašno lakirani, zahvaljujoč čemur je njihova površina zaščitena pred škodljivimi vplivi UV sevanja in vplivi dejavnikov, kot sta dež ali veter. Posledica tega je dolgo vzdrževanje estetike pokrova. Tudi samo tkanino odlikuje visoka kakovost, ki zagotavlja njeno vzdržljivost, poseben sistem napenjanja pa omogoča delo na ravnih in poševnih površinah.

Tenda Veranda je kombinacija učinkovitega senčenja zastekljenih prostorov z enostavno in estetsko strukturo. sistem steklene strehe

Vrste

Tende za verande, ki jih ponuja trgovina Knall, lahko namestite znotraj in zunaj zimskih vrtov; krmiljenje je izključno električno. Izdelek je opremljen s posebnimi aluminijastimi montažnimi nosilci, ki omogočajo hitro in enostavno montažo.

Tende lahko prekrijejo velike površine steklenih streh, možna je tudi modularna montaža. Vgrajen sistem za napenjanje blaga ohranja svojo napetost tudi pri veliki površini, zaradi česar razvita markiza ne izgubi svoje estetike. Kaseta je vodoravna, vendar sistem deluje pod katerim koli kotom naklona. Celotna konstrukcija je izdelana iz visokokakovostnega aluminija, odpornega na vremenske vplive, barvna paleta tkanin pa je obsežna. Omogoča vam izbiro pokrova glede na barvo fasade (če je markiza nameščena zunaj) ali glede na stil dekorja (če je markiza nameščena znotraj) in tako ohranite okusen videz stavbe ali notranjosti.

Izdelek je opremljen z možnostjo uporabe vremenske avtomatike, ki vam omogoča nadzor nad količino vpadne svetlobe.

Dodatne informacije

Kako meriti
Tende za verande se uporabljajo za zaščito steklenih streh, strešnih oken itd. Izdelujejo se v določenih dimenzijah. Lahko pa jih modularno kombinirate in tako prekrijete pripadajočo površino.

Kako izbrati barvo
Tende za verande se uporabljajo na primer v tako imenovanih zimskih vrtovih, katerih zastekljene strehe morajo biti učinkovito zaščitene pred soncem. Zaradi funkcije, ki jo opravljajo, je njihova barva izbrana tako, da se skladajo tako z barvo fasade objekta kot tudi s stilom notranjosti prostora, ki naj bi ščitil pred soncem.

Kako sestaviti
Ker tende Veranda pokrivajo zastekljene površine, je bolje, da njihovo namestitev naročite profesionalnemu podjetju. Za navodila za samosestavljanje pojdite na zavihek Navodila za sestavljanje na našem spletnem mestu.

Kako očistiti
Tende za verande so posebna vrsta pokrovov, ki so namenjeni pokrivanju steklenih streh, nameščenih na njihovi notranji ali zunanji strani. Zaradi dejstva, da je njihovo vzdrževanje čisto, je bolje naročiti podjetje, ki se s tem ukvarja profesionalno.