Vertikalne žaluzije Classic 127mm - Belcanto 6450 Blue

/

Vertikalne žaluzije Classic 127mm

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Vertikalne žaluzije Classic 127mm Izdelava po meri Vertikalne žaluzije v barvi Belcanto 6450 Blue, v spletni trgovini Knall. Modra je ena najpogostejših barv v našem vsakdanjem življenju. Je barva, ki jo povezujemo z mirom, harmonijo in stabilnostjo, zaradi česar se pogosto uporablja v različnih vrstah notranje opreme. V psihologiji je ta barva povezana tudi z občutki, kot sta podpora in zvestoba. Modro barvo pogosto najdemo tudi kot glavno barvo logotipov v različnih panogah, saj jo povezujemo s strokovnostjo in verodostojnostjo. V primeru narave je modra barva neba in morja, kar ji daje dodatno lepoto in pomen. Omeniti velja, da je ta barva univerzalna in se lahko uporablja v različnih slogih in aranžmajih, saj se ujema z mnogimi drugimi barvami in dodaja prostorom eleganco in mir.

Vertikalne žaluzije Classic 127mm

Vertikalne žaluzije Verticale z lamelami širine 127 mm
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno ujemanje Vertical blinds Klasična 127 mm

Popolno ujemanje

Vertikalne žaluzije Verticale 127mm v klasični izvedbi so odlična alternativa zavesam v stanovanjih, hotelih ali pisarnah. So zelo dobra rešitev na mestih, kjer je treba pokriti velike površine. Vertikale so kot nalašč za okrasitev velikih oken, vključno z razglednimi okni. Popolnoma pomagajo zaščititi vsak prostor pred prekomerno izpostavljenostjo soncu, hkrati pa povečujejo občutek udobja in udobja. Izjemno bogate barve, ki so na voljo, ter različni materiali vam omogočajo, da jih uskladite s katero koli notranjo opremo.

Vse naše vertikale izdelujemo po meri, zaradi česar so vedno popolnoma usklajene.

high quality Vertical blinds Klasična 127 mm

Visoko kakovostni materiali

Vertikalne žaluzije, ki jih ponujamo, so izdelane iz izbranih materialov, kar zagotavlja njihovo najvišjo kakovost. Verticale so opremljene z najkvalitetnejšim mehanizmom, ki omogoča premikanje in vrtenje lamel.. Naše Verticale so zelo praktična, udobna in estetska rešitev. Vertikalne žaluzije kot senčniki odlično opravljajo svojo funkcijo v domovih, pisarnah, bankah in hotelih. Vertikale niso le dekorativne prednosti, ustvarjanje individualne in unikatne notranje opreme, temveč predvsem možnost zelo natančne regulacije smeri in količine vdorne svetlobe.

Vrste vertikal Vertical blinds Klasična 127 mm

Vrste vertikal

Verticale je jamstvo za popolno zaščito pred soncem in odlična ideja za pokrivanje velikih površin v zgradbi, kot so zastekljene stene, ločevanje delovnih postaj ali pregrajevanje konferenčnih sob. V naši trgovini lahko kupite 4 vrste vertikalnih žaluzij:

 • Klasična 127 mmclassic elegance, lamele širine 127 mm na voljo 2 barvi zgornjega vodila: bela in srebrna krmiljenje preko verige + vrvice in možnost električnega pogona, alu zgornji žleb klasične oblike
 • Klasična 89 mmklasična elegance, lamele širine 89mm, na voljo 2 barvi zgornje letve: bela in srebrna kontrola preko verige + vrvica in opcija elektro pogona, alu zgornji žleb klasične oblike
 • Premium 127 mmprestižna polkrožna aluminijasta zgornja letev na voljo v 5 elegantnih barvah: beli, srebrni, rjavi, črni in šampanjec. 127mm letve, upravljanje s pomočjo verige + vrvica ali palica.
 • Premium 89 mmprestižna polkrožna aluminijasta zgornja letev na voljo v 5 elegantnih barvah: beli, srebrni, rjavi, črni in šampanjec. Lamele 89mm, krmiljenje s pomočjo verige + vrvica ali palica.
Značilnosti Vertical blinds Klasična 127 mm

Značilno

 • zelo priročna in enostavna storitev
 • visoka stopnja estetike izdelka
 • zgornja tirnica je iz aluminija
 • hitra montaža s stropnimi sponkami ali na stenskih nosilcih
 • letvice iz materialov širine 89 ali 127 mm
 • 5 edinstvenih barv zgornjega vodila, ki so na voljo v premium različici
 • široka paleta barv in vzorcev tkanin z različnimi stopnjami temnosti, vključno z materiali s higienskim in negorljivim atestom
 • možnost uporabe električnega krmiljenja
 • Največja širina: 4000 mm (400 cm)
  Največja višina: 4000 mm (400 cm)
vertical 1.png (763 KB) Vertical blinds Klasična 127 mm

Navpično 1

Okenski pokrov Vertikal je idealna rešitev v pisarnah ali javnih zgradbah; je tudi način ustvarjanja predelnih sten v npr. zdravniških ordinacijah. Serija Vertikal 1 vključuje lahke tkanine v odtenkih ecru, z drugačnim tkanjem blaga ali nanesenimi okrasnimi vzorci v zlati ali srebrni barvi. Paleta vključuje tudi bež in rjave, granatna jabolka in črne. Nekateri vzorci imajo zlato nit. Lamele so na voljo v širini 89 in 127 mm.

vertical 2.png (1.52 MB) Vertical blinds Klasična 127 mm

Navpično 2

The Navpično 2 series offers an extensive color palette - from more subdued colors, e.g. white, ecru, beige, to e.g. intense fuchsia, orange or green in two shades, lighter and darker. vertikal will protect buildings with large glazing from the sun. The strips of material are put on a rail mounted to the ceiling, so they can also be used to create partition walls. The vertical is available in two widths: 89cm and 127mm.

vertical 3.png (1.48 MB) Vertical blinds Klasična 127 mm

Navpično 3

Serija Vertical 3 je kolekcija različnih lamelnih tkanin; tako glede barv kot tekstur materialov. Paleta vključuje umirjene barve – vse odtenke rjave (svetle in temnejše), mornarsko modro in sivo ter belo in črno. Obstajajo tudi bolj intenzivne barve – rdeča, vijolična in zelena. Pri nekaterih vzorcih je blago vtkano s svetlejšo nitjo, kar ustvarja vizualni melanž učinek. Lamelna tkanina je na voljo v dveh širinah 89 in 127 mm.

vertical 4.png (1.37 MB) Vertical blinds Klasična 127 mm

Navpično 4

The Navpično 4 series includes smooth fabrics of a uniform color and fabrics with an irregular structure, which gives the effect of accentuating individual weaves and, as a result, the impression of color irregularity. The effect is also visible from a distance. The series is extensive in terms of colors, there are dark and light colors in it; in various shades. In addition, there are also intense colors such as turquoise, orange or yellow. Vertikal is a very good way to protect the headquarters of companies or institutions with large glazing from the sun. The width of the slats - 89 and 127mm.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki