Notranje plise žaluzije COSIMO - Basel 1220 White - SALE

/

Notranje plise žaluzije COSIMO

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Okenski plise po meri COSIMO, spletna trgovina plise Žaluzije Plise roloji z originalnim "harmonika" blagom Bela je ena najpogostejših izbranih barv v notranjosti. Povezuje se s čistostjo, svežino in eleganco. Bela je tudi nevtralna barva, kar pomeni, da jo zlahka kombiniramo z drugimi barvami. V spalnici lahko uporabite bele stene in pisane dodatke, da ustvarite mirno, sproščujoče vzdušje. V kuhinji in dnevni sobi lahko bela doda svetlost in prostornost v sobi, kar je še posebej pomembno v majhnih hišah in stanovanjih. Bela je kot nalašč tudi za uporabo kot glavna barva v minimalističnih interierjih, kjer je dovolj nekaj dodatkov, da prostor za osebno noto. V vsakem primeru je bela univerzalna barva, ki ne doda samo elegancije, ampak tudi pomaga ustvariti mirno vzdušje v notranjosti.

Notranje plise žaluzije COSIMO

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno prileganje of COSIMO Pleated Blinds

Popolno prileganje

Okenske gube so okenske obloge, ki so popolnoma prilagojene dimenzijam in potrebam kupca. Izdelane so iz lahkega in trpežnega materiala. Gube so nameščene na okenski okvir, kar pomeni, da zavzamejo malo prostora in ne zastirajo svetlobe, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in zatemnijo prostor.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Značilnosti of the Pleats

Plise žaluzije COSIMO 2SCOKU, namenjene za montažo neposredno na okno, nudijo največji prihranek prostora. Enostavno upravljanje z ročajem in premičnim zgornjim ter spodnjim profilom zagotavljajo udobje in elegantno prileganje.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje katerega koli dela okna
  • Možnost delovanja v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Zelo širok izbor tkanin
  • 16 barvnih možnosti za mehanizme.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
  • Namestitev na zasteklitvene letve ne razveljavi garancije na okna
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki