Notranje plise žaluzije COSIMO - CO 107 Yellow SALE

/

Notranje plise žaluzije COSIMO

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Okenski pliseji po meri COSIMO, spletna trgovina pliseji Plise Roloji Plise z originalno "harmoniko" tkanino Rumena je ena najbolj znanih in prepoznavnih barv. Povezuje se z veseljem, soncem in pomladnim jutrom. Je barva, ki dodaja energijo in spodbuja delovanje. Mnogi verjamejo, da rumena ni le barva optimizma, ampak tudi sreče. V arhitekturi in notranjem oblikovanju se rumena pogosto uporablja kot dodatek, ki doda svežino in poživi notranjost. Je univerzalna barva, ki se zlahka kombinira z drugimi barvami. Uporablja se lahko tako v notranjem oblikovanju kot v modi. Omeniti velja, da ima lahko rumena barva različne razlike, od svetle limete rumene do tople zlate barve. Vsekakor je rumena priljubljena barva, ki doda veliko pozitivne energije in je dobra izbira za aktivne ljudi.

Notranje plise žaluzije COSIMO

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno prileganje of COSIMO Pleated Blinds

Popolno prileganje

Okenske gube so okenske obloge, ki so popolnoma prilagojene dimenzijam in potrebam kupca. Izdelane so iz lahkega in trpežnega materiala. Gube so nameščene na okenski okvir, kar pomeni, da zavzamejo malo prostora in ne zastirajo svetlobe, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in zatemnijo prostor.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Značilnosti of the Pleats

Plise žaluzije COSIMO 2SCOKU, namenjene za montažo neposredno na okno, nudijo največji prihranek prostora. Enostavno upravljanje z ročajem in premičnim zgornjim ter spodnjim profilom zagotavljajo udobje in elegantno prileganje.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje katerega koli dela okna
  • Možnost delovanja v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Zelo širok izbor tkanin
  • 16 barvnih možnosti za mehanizme.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
  • Namestitev na zasteklitvene letve ne razveljavi garancije na okna
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki