Rolo strešna markiza VERANDA - AWN 2044 Bela

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Rolo strešna markiza VERANDA

Strešna markiza VERANDA Tende izdelana po meri v barvi AWN 2044 Bela, na spletni strani Knall. Bela je ena najpogostejših izbranih barv v notranjosti. Povezuje se s čistostjo, svežino in eleganco. Bela je tudi nevtralna barva, kar pomeni, da jo zlahka kombiniramo z drugimi barvami. V spalnici lahko uporabite bele stene in pisane dodatke, da ustvarite mirno, sproščujoče vzdušje. V kuhinji in dnevni sobi lahko bela doda svetlost in prostornost v sobi, kar je še posebej pomembno v majhnih hišah in stanovanjih. Bela je kot nalašč tudi za uporabo kot glavna barva v minimalističnih interierjih, kjer je dovolj nekaj dodatkov, da prostor za osebno noto. V vsakem primeru je bela univerzalna barva, ki ne doda samo elegancije, ampak tudi pomaga ustvariti mirno vzdušje v notranjosti.

Rolo strešna markiza VERANDA

Tende VERANDA
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit VERANDA roof awning roller blind

Veranda

Vodoravna, tekstilna polkna, namenjena za zaščito pred soncem na strešnih oknih in zimskih vrtovih. Ti sistemi se lahko uporabljajo znotraj ali zunaj in so samo električno krmiljeni. Na voljo je modularna montaža. Ta sistem je samonosilen in deluje pod katerim koli kotom naklona, hkrati pa ohranja vodoravni položaj kasete. VERANDA ima vgrajen sistem za napenjanje blaga.

high quality VERANDA roof awning roller blind

sistem verande

Sistem VERANDA je opremljen s sistemom za napenjanje blaga, ki ohranja napetost blaga tudi na velikih površinah. Konstrukcijski elementi rolete (kaseta, vodila, spodnja greda) so izdelani iz ekstrudiranega aluminija in prašno barvani, ki ščiti površino pred vplivi UV sevanja in drugih atmosferskih dejavnikov. Zahvaljujoč temu se izdelek lahko uporablja tako znotraj kot zunaj zgradbe. VERANDA je na voljo izključno z električnim upravljanjem.

.

 VERANDA roof awning roller blind

Vaš prostor pod zaščito

Roof skylights, translucent roofs or winter gardens are not only an effective architectural treatment, but also brighter and more comfortable rooms. However, glazed surfaces are the main place where sunlight penetrates. In order for the interiors to fulfill their functions properly, not to turn into artificial greenhouses and to provide comfort to users, it is worth taking care of appropriate sun protection at the design stage.

Odlična rešitev je uporaba tekstilnih rolojev VERANDA, ki se uporabljajo za zatemnitev večjih ravnih površin, tako vodoravnih kot diagonalnih. Tkanine, uporabljene v teh rolojih, zaradi svojih lastnosti ne dopuščajo učinka tople grede v prostoru. To omogoča manjšo porabo klimatskih naprav in s tem zmanjšanje porabe energije, kar bistveno zniža obratovalne stroške celotne stavbe.

characteristic VERANDA roof awning roller blind

Značilno

  • Konstrukcija iz ekstrudiranega aluminija
  • Sistem napetosti tkanine
  • Notranja ali zunanja montaža
  • Širok izbor tkanin
  • električni pogon
  • Sistem deluje pod katerim koli kotom naklona (ob ohranjanju vodoravnega položaja kasete)
  • Možnost ustvarjanja modulov
  • Konstrukcijo lahko pobarvamo v katerokoli barvo iz RAL palete
remember VERANDA roof awning roller blind

Vredno zapomniti

Izdelek se lahko uporablja znotraj in zunaj zgradbe. VERANDA je na voljo samo z električnim upravljanjem, možnost uporabe vremenske avtomatike pa omogoča uporabniku nadzor nad količino svetlobe, ki vstopa v prostor.
Uporaba aluminijastih montažnih nosilcev omogoča hitro in enostavno montažo izdelka.

  • The sistem verande works at any angle of inclination
  • Veranda je na voljo samo z električnim pogonom
Knall how to order

Kako naročiti?

Neverjetno enostavno ga je kupiti v trgovini knall. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki