Lesene žaluzije 50mm, pasna lestev - 5013 cherry wood

/

Lesene žaluzije 50mm, pasna lestev

razgrniti
5.00 cm cm 15.5 cm 2.00 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Lesene žaluzije 50mm do velikosti Barva lesa je ena najboljših brezčasnih in univerzalnih barv, ki se odlično prilega številnim različnim stilom notranje opreme. Zaradi naravnega, toplega in prijetnega pomena je še posebej priljubljen v spalnicah in dnevnih sobah. Lesna barva se odlično poda k pastelnemu zmanjšanju in je idealna ozadja za boljšo izdelavo dodatkov, kot so plamene, plakati ali zavese. Poleg tega je lesna barva zelo obstojna in ne zahteva pogostega obnavljanja, zaradi česar je idealna izbira za ljudi, ki iščejo trajno in enostavno rešitev za vzdrževanje. Omeniti velja, da je lesena barva tudi zelo praktična, saj jo je enostavno kombinirati z različnim pohištvom in dodatki, kar omogoča enostavno in hitro prilagajanje notranjih ureditev.

Lesene žaluzije 50mm, pasna lestev

Bambusove in lesene žaluzije, opremljene s 50 mm letvicami z lestvijo na pas
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Perfect fit of wooden blind

Žaluzije po meri s pasno lestvijo

Ne smemo podcenjevati možnosti, da senčilo, izdelano po meri, prilagodite vsakemu oknu. To omogoča montažo naših lesenih senčil po meri na katero koli okno, tudi če gre za okno nestandardnih dimenzij. Kot da to še ni dovolj, lahko zaradi možnosti naročanja senčil po meri ohranimo enak slog po vsej stavbi. Ob naročilu je potrebno navesti dimenzije. Hkrati se določi tudi cena ovitka.

Naše po meri izdelane lesene žaluzije, pravilno dimenzionirane in nameščene, se bodo odlično podale v vsako okensko vdolbino ali okenski okvir.

Značilnosti Wooden blinds 50mm, belt ladder

Kakšne so značilnosti lesenih žaluzij?

  • Prodam lesene žaluzije 50 mm s pasno lestvijo na jeklenem žlebu.
  • Imajo maskirni okvir, ena izmed njihovih prepoznavnih značilnosti pa je prisotnost spodnjega lesenega trama, ki je po barvi podoben odtenkom, v katerih so izdelane lamele.
  • V ceno so vključeni tudi zavoji - zgornji kasetni pritrdilni elementi.
  • Povprečna teža žaluzij je približno 2,2 kg na kvadratni meter, njihova minimalna širina pa je 50 cm.
  • Predpostavlja se, da površina žaluzij ne sme biti večja od 5 kvadratnih metrov.
  • Če je širina lamel manjša od 70 cm, so vrvica in krmila na nasprotnih straneh polkna. Če pa presega 70 cm - sta na isti strani. Upravljalni elementi so približno enaki dolžini lopute.
  • Polkna standardno ni opremljena s stranskimi vodili, niti s kljukami za spodnji nosilec.
  • Njegovi dodatki so vedno podobni barvi lamel.
  • Na lamelah so vidni tako obroči kot grče. Vendar ne gre za tovarniške napake, temveč naravne elemente, značilne za les.
  • Za proizvodnjo motorja, ki dviguje, odpira in zapira lamele, skrbi podjetje Coulisse.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki