Zatemnitvene gubane žaluzije VELUX DFD - DFD 3009 Črno-belo

/

Zatemnitvene gubane žaluzije VELUX DFD

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

VELUX DFD blackout plise žaluzije Izdelava strešnih rolojev VELUX DFD 3009 Black and White po meri v spletni trgovini Knall. Črna je ena najbolj univerzalnih in brezčasnih barv, ki se pogosto izberejo zaradi svoje elegance in preprostosti. Črno barvo povezujemo tudi z močjo in močjo, zato se pogosto uporablja v modi in oblikovanju. Ne dodaja le elegance, ampak tudi globino in skrivnostnost. Črna je tudi simbol čistosti in čiste oblike, zato jo oblikovalci in arhitekti pogosto izbirajo kot barvo za stene ali kot dodatek v notranjosti. Končno je črno povezana tudi z resnostjo in spoštovanjem, kar je pomembno na številnih področjih, kot sta posel in politika. Vsekakor pa je črna brezčasna in univerzalna barva, ki bo vedno imela svoje mesto v svetu mode, dizajna, umetnosti in arhitekture.

Zatemnitvene gubane žaluzije VELUX DFD

Plise senčila VELUX so visokokakovostna plise tkanina z estetskimi aluminijastimi vodili.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
VELUX DFD

VELUX DFD žaluzije

Zatemnitvene rolete VELUX zagotavljajo 100% zatemnitev tako podnevi kot ponoči. Aluminijasta prevleka na notranji strani rolet poleti odbija sončne žarke, pozimi pa ohranja toploto v prostorih. Rolo ima ozka aluminijasta vodila, kar zagotavlja popolno prileganje in omogoča zaustavitev roloja kjerkoli v oknu. Zatemnitvene rolete so odlične za spalnico, otroško sobo ali druge prostore, kjer je potrebno zatemnitev in izboljšanje izolacije.

VELUX DFD

ročno upravljanje

Zatemnitvena plise žaluzija je opremljena z dvema pozicionirnima ročajema, katerih položaj lahko nastavljate neodvisno, čeprav sta tkanini med seboj povezani: prvi ročaj je nameščen med obema tkaninama, drugi pa je pritrjen na dno. iz nagubane tkanine. Na ta način lahko enostavno regulirate, koliko vhodne svetlobe blokirati, koliko razpršiti in koliko naravne svetlobe prepustiti v prostor. Preprosto primite za pozicionirni ročaj in dvignite ali spustite žaluzije, da jih postavite v udoben položaj.

VELUX DFD

Značilnosti:

 • Zatemnitvena tkanina, nameščena med stranskimi vodili, poskrbi za popolno zatemnitev prostora
 • Vodila iz brušenega aluminija zagotavljajo nemoteno delovanje senčila
 • Aluminijasta prevleka na zunanji strani senčila pomaga izolirati okno in ščiti pred vplivi vročine in mraza
 • Enostavna in hitra namestitev
 • Enostavna, brezstopenjska nastavitev
 • Bogata izbira preko 40 barv in možnost kombiniranja s plisiranim dodatkom
 • The product is made of fabrics harmless to the health of its users - it meets the Oeko-Tex® standard
 • 100% zatemnitev, tudi ko sije sonce
 • Do 33 % boljša izolacija bo izboljšala izolacijo vašega okna.
 • Easy installation with the Pick & Click! ® system will take you a few minutes.
 • Visoka kakovost, večkrat preizkušena za zagotavljanje najvišje kakovosti na trgu.
 • Varčevanje z energijo odraža toploto poletnih sončnih žarkov. Pozimi vas ogreje v notranjosti.
VELUX

Originalni izdelki VELUX

Roloji VELUX so strogo testirani, da se zagotovi njihova najboljša kakovost, njihovo odlično delovanje in odpornost na atmosferske vplive boste deležni po mnogih letih. Samo originalne žaluzije so podvržene zahtevnim testom, tisočkrat jih odpremo in zapremo, da zagotovimo njihovo najvišjo kakovost.

Pozabite na težave z upravljanjem senčil. Vsi dodatki VELUX so opremljeni z edinstveno, ergonomsko nadzorno ploščo, zahvaljujoč kateri lahko udobno odprete žaluzije iz katerega koli kota. naša ponudba vključuje samo originalne izdelke VELUX.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.