Okrasne božične zavese

« Nazaj na blog

Božič se hitro bliža. Povsod lahko vidite božične okraske in lučke. Začela se je prva proizvodnja božičnih medenjakov. Počasi že razmišljamo o organizaciji tega posebnega časa. V božičnem času je najpomembnejše vzdušje. Vendar pa so enako pomembni vonji tradicionalnih jedi in dekoracija hiše. Vse, kar tvori edinstveno in enkratno božično vzdušje.

Okraski vključujejo praznično mizo in dodatke, ki so vidni po vsej hiši. Postavitev mize. Vonj po svežem božičnem drevesu in osrednjih delih na mizah. Ampak ne le to. Božični okraski so vidni tudi v oknih. Stoječe in viseče trske, svetilke ali sveče. Dekorativne postajajo tudi vse bolj priljubljene božične zavese .

Božične zavese vključujejo tako barve kot okrasne vzorce, povezane z božičem. Takšna prevleka bo poudarila vzdušje in vašemu domu dala posebno božično vzdušje.

Praznični videz oken

Dekoracija oken dopolnjuje dekor celotne hiše. V času božiča lahko celotno dekoracijo dodatno poudarite z obešanjem božičnih zaves.

Začnimo z barvno shemo. Božič že leta povezujemo s kombinacijo zelene in rdeče. Če imate radi močnejše barvne poudarke, lahko izberete takšno rešitev. Danes so v modi tudi zavese iz velurja. Zelena ali rdeča v kombinaciji s tem materialom deluje zelo praznično. Kombinirate lahko na primer zeleno barvo z rdečim pasom, ki se prevleče skozi zaveso. Vendar ne smemo pozabiti, da lahko v manjših notranjih prostorih temnejša in intenzivna barva zaves povzroči učinek optične redukcije in prevladuje v notranjosti. V takih primerih je bolje izbrati svetlo in nevtralno barvo zaves, kjer bodo božično vzdušje poudarili okraski. Lahko so samo vezani šali v barvah zelene in rdeče. Ampak ne le to. Barve božiča so tudi ugasnjena zlata, granat (pogosto v kombinaciji s srebrom).

Dekorativni vzorci so zelo zanimiva rešitev za praznične zavese. Prav tako je dobra ideja za uporabo v večjih in manjših domovih. Okras se lahko pojavi po celem ali na dnu tančice, vendar lahko ozadje ostane svetlo. Okrasni vzorci so vezeni v različnih barvah: zeleni, rdeči, zlati, mornarsko modri ali srebrni; barve, povezane z božičem. To so lahko geometrijski vzorci ali oblike kroglic, zelene ali zasnežene veje božičnega drevesa ali betlehemske zvezde. Pravljični vzorci so tudi na okrasnih zavesah: Božički, jelenčki in značilni božični palčki. Takšne zavese lahko v otroško sobo vnesejo praznično vzdušje.

Božične zavese so narejene iz naravnih tkanin, ki so trpežne in zelo estetske. Skriti po božiču bodo še dolgo ohranili svoj lep videz. Še toliko bolj, ker so božični dekorji in barve univerzalni. Ne izgubijo svoje pomembnosti. Spremljajo nas že leta in so povezani s tem posebnim časom v letu.

Nakupovanje v mestu Knall

Zavese v naši trgovini so sešite na določeno velikost, ki jo morate navesti ob oddaji naročila. Pri naročilu izberite tudi barvo, vrsto blaga in/ali poljubni okrasni tisk. Nudimo zavese na stilskih obročih ali posebnih kavljih Microflex. V ponudbi so tudi električne karnise, ki so kot nalašč za večje velikosti dekorativnih zaves. Omogočajo lažje premikanje zavese in jo ohranjajo estetsko tesno.

Blog

Izdelki, ki bi vas lahko zanimali

Preverite tudi.

Vsi članki in nasveti »