pogosta vprašanja

Rolo zavese

Te žaluzije, izdelane iz visokokakovostnih tkanin, ne zagotavljajo zaščite pred svetlobo in zasebnostjo, ampak tudi eleganten dekorativni element. Na voljo v široki paleti barv in vzorcev, se enostavno prilagodite različnim slogom interierjev. Izbira tkanine za zatemnitev jih naredi popolne za spalnico, saj zagotavljajo dober spanec.

Dnevne in nočne rolete

Edinstven dizajn teh senzorjev omogoča gladko prilagajanje količine svetlobe, ki vstopa v prostor. Zahvaljujoč izmeničnemu traku prozorne in neprozorne tkanine lahko uporabnik enostavno prilagodi zasebnost in osvetlitev. So odlična rešitev za dnevne sobe in pisarne, kjer je nadzor svetlobe ključnega pomena.

Plise žaluzije

Zaznamujejo jih elegantne, harmonike podobne tkanine, ki se zlagajo v nežne gube. Tako izjemno funkcionalne, saj potrebujejo popoln nadzor nad svetlobo in zasebnostjo, hkrati pa notranjosti dodajo moderen pomen. Zaradi svoje kompaktne oblike so idealni za okna nestandardnih oblik.

rimske zavese

Kombinacija funkcionalnosti rolojev z eleganco tradicionalnih zaves. Ko so dvignjene, ustvarijo čudovite, mehke gube, in ko so popolnoma razširjene, zagotavljajo gladko površino blaga. Zaradi široke palete tkanin in vzorcev se odlično prilegajo vsakemu interierju, od klasičnega do modernega.

Lesene žaluzije

Te žaluzije, ustvarjene iz naravnega lesa, vsakemu prostoru dodajo toplino in naraven čar. Tako vzdržljivi in elegantni ter nudijo odličen nadzor nad svetlobo in zasebnostjo. Njihova raznolikost zaključkov omogoča enostavno vključitev v različne dekorativne sloge.

Aluminijaste žaluzije

Lahke, vzdržljive in enostavne za vzdrževanje, tako da te žaluzije odlična izbira za sodobno notranjost. Z visoko oceno nadzora svetlobe so idealni za pisarne, kuhinje in druge uporabne prostore. Na voljo v številnih barvah vam omogoča, da ustvarite osebni videz.

Vertikalne žaluzije

Kot nalašč za velika okna in zasteklitve zagotavljajo eleganten in učinkovit nadzor svetlobe. Enostavni za uporabo, ki zahteva prilagoditev količine svetlobe in stopnje zasebnosti. Njihova raznolikost materialov in vzorcev omogoča enostavno prilagajanje različnim potrebam in estetskim željam.

Zavese

Klasičen dekorativni element, ki notranjosti doda eleganco in toplino. Vsebuje različne tkanine, od lahkih in zračnih do debelih, zatemnjenih. Zavese ne samo okrasijo, ampak tudi izboljšajo toplotno in zvočno izolacijo prostorov.

Električni drogovi za karnise

Sodobna rešitev, ki združuje funkcionalnost in udobje. Omogočajo samodejno upravljanje zaves ali zaves z daljinskim upravljalnikom ali pametnim telefonom, kar je še posebej uporabno pri velikih ali težko dostopnih oknih. Zaradi njihove elegantne oblike je popoln dodatek k vsakemu modernemu interierju.