Žaluzije VELUX

Za pravilno izbiro velikosti dodatkov je potrebno poznati velikost okna, ki je navedena na tipski ploščici na okenskem krilu.

Roloji VELUX

Roloji VELUX zagotavljajo osnovno zasebnost, hkrati pa prepuščajo naravno svetlobo. Roloji tečejo v aluminijastih stranskih kanalih in se lahko namestijo kamorkoli na okno. Rolo je učinkovita in praktična rešitev, ki nudi zaščito in lep izgled. Roloji so zato zelo primerni za dnevne sobe, domače pisarne, igralnice in sobe, kjer želite osnovno zasebnost in možnost razpršitve svetlobe.

Kupi zdaj

Zatemnitvene rolete VELUX

Zatemnitvene rolete VELUX zagotavljajo 100% zatemnitev tako podnevi kot ponoči. Aluminijasta prevleka na notranji strani roloja poleti odbija sončne žarke, pozimi pa ohranja notranjost toplo. Rolo ima ozka, aluminijasta vodila, kar zagotavlja popolno prileganje in omogoča zaustavitev roloja kjerkoli v oknu. Zatemnitvene rolete so odlične za spalnice, otroške sobe ali druge prostore, kjer je zatemnitev in izboljšanje izolacije bistvenega pomena.

Kupi zdaj

Žaluzije VELUX

Žaluzije VELUX vam omogočajo popoln nadzor nad svetlobo, saj so lamele brez lukenj in jih lahko nagnete po želji tudi pri odprtem oknu. Žaluzije so optimalna rešitev za prostore, kjer želite prilagoditi količino in smer vhodne svetlobe – pravzaprav je verjetno ena izmed najbolj prilagodljivih rešitev senčenja. Ima visoko sposobnost zatemnitve, ko je popolnoma zaprt, in lahko ponudi celoten spekter svetlobnih učinkov s svojim edinstvenim nagibnim mehanizmom.

Kupi zdaj

Plise žaluzije VELUX

Plise senčilo VELUX zagotavlja odličen način za nadzor dnevne svetlobe v vašem prostoru. Žaluzija je na voljo z zgornjimi in stranskimi kanali iz aluminija in omogoča ustvarjanje barvitih in izvirnih svetlobnih učinkov, ki lahko dopolnijo vašo osebno izbiro pohištva in dekorja. Poleg tega vam leteča plise žaluzija olajša prilagajanje vhodne dnevne svetlobe, saj jo je mogoče namestiti kamor koli v okno, pri čemer ni pritrjena ne zgoraj ne spodaj (samo ročno). To zagotavlja osnovno zasebnost in večji nadzor nad sončno svetlobo, zato je senčilo idealno za namestitev v dnevnih sobah ali jedilnicah.

Kupi zdaj

Tende VELUX

Senčilo VELUX je zunanje senčilo, ki je popolnoma primerno za zaustavitev močne sončne svetlobe in toplote, še preden ta zadene steklo vašega strešnega okna. Ko senčnik ni v uporabi, se zavesa zvije pod ohišje, da ne bo vidno. Polprosojna tkanina, raztegnjena do dna krila, zapre neposredne sončne žarke, še vedno pa omogoča popolno vidljivost navzven in zmanjša sončno toploto za 90 %. Žaluzija se lahko namesti kamor koli na okno in se lahko uporablja tudi pri odprtem oknu. Ročno s kavlji je mogoče zviti samo do konca navzgor ali do konca navzdol. Izbirajte med tremi barvami s tremi stopnjami prosojnosti.

Kupi zdaj

Zunanje rolete VELUX

Od popolne osvetlitve do popolne zatemnitve podnevi - rolete VELUX zagotavljajo celovito toplotno zaščito, ne glede na letni čas. Rolete poleti varujejo podstrešje pred segrevanjem, pozimi pa ohranjajo toploto v notranjosti. Omogočajo vam, da blokirate svetlobo od zunaj kadar koli v dnevu. Zmanjšujejo hrup ob toči in dežju, ščitijo okna v težkih vremenskih razmerah in zagotavljajo dodatno varnost vašega doma. Izdelani so iz aluminija visoke trdnosti in zagotavljajo maksimalno učinkovitost v vsakem vremenu. Preizkusili smo jih v najbolj ekstremnih pogojih, da bi se prepričali, da vam bodo služili leta. Zahvaljujoč nagrajenemu dizajnu so popolnoma združeni s streho.

Kupi zdaj