Notranje plise žaluzije COSIMO - Basel 1215 black - SALE

/

Notranje plise žaluzije COSIMO

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Okenski pliseji po velikosti COSIMO, spletna trgovina pliseji Plise Roloji Plise z originalno "harmoniko" tkanino Črna je ena najbolj univerzalnih in brezčasnih barv, ki se pogosto izberejo zaradi svoje elegance in preprostosti. Črno barvo povezujemo tudi z močjo in močjo, zato se pogosto uporablja v modi in oblikovanju. Ne dodaja samo elegance, ampak tudi globino in skrivnostnost. Črna je tudi simbol čistosti in čiste oblike, zato jo oblikovalci in arhitekti pogosto izbirajo kot barvo za stene ali kot dodatek v notranjosti. Končno je črno povezana tudi z resnostjo in spoštovanjem, kar je pomembno na številnih področjih, kot sta posel in politika. Vsekakor pa je črna brezčasna in univerzalna barva, ki bo vedno imela svoje mesto v svetu mode, dizajna, umetnosti in arhitekture.

Notranje plise žaluzije COSIMO

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno prileganje of COSIMO Pleated Blinds

Popolno prileganje

Okenske gube so okenske obloge, ki so popolnoma prilagojene dimenzijam in potrebam kupca. Izdelane so iz lahkega in trpežnega materiala. Gube so nameščene na okenski okvir, kar pomeni, da zavzamejo malo prostora in ne zastirajo svetlobe, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in zatemnijo prostor.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Značilnosti of the Pleats

Plise žaluzije COSIMO 2SCOKU, namenjene za montažo neposredno na okno, nudijo največji prihranek prostora. Enostavno upravljanje z ročajem in premičnim zgornjim ter spodnjim profilom zagotavljajo udobje in elegantno prileganje.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje katerega koli dela okna
  • Možnost delovanja v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Zelo širok izbor tkanin
  • 16 barvnih možnosti za mehanizme.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
  • Namestitev na zasteklitvene letve ne razveljavi garancije na okna
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki