Notranje plise žaluzije COSIMO - SamariaBO 4737 Beige

/

Notranje plise žaluzije COSIMO

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Okenski pliseji po velikosti COSIMO, spletna trgovina pliseji Roluzije Pliseji z originalno "harmoniko" tkanino Barva Bež je ena najbolj univerzalnih in brezčasnih barv, ki se prilega več stilom v interierju. Njegov subtilen odtenek doda toplino in eleganco, hkrati pa je dovolj nevtralen, da ne prevladuje nad drugimi barvami v dekorju. Bež je pogosto izbran za barvo sten, pohištva ali dodatkov, saj se zlahka kombinira z njimi in daje prostorom umirjeno, domače vzdušje. To barvo je tudi zelo enostavno okrasiti, ker je na voljo in se zlahka ujema z drugimi barvami. Bež je primerna tudi za vse različne sloge, od tradicionalnih do modernih. Zaradi vsega tega je brez odlična izbira za tiste, ki iščejo umirjeno in elegantno notranjo opremo za svoj dom.

Notranje plise žaluzije COSIMO

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno prileganje of COSIMO Pleated Blinds

Popolno prileganje

Okenske gube so okenske obloge, ki so popolnoma prilagojene dimenzijam in potrebam kupca. Izdelane so iz lahkega in trpežnega materiala. Gube so nameščene na okenski okvir, kar pomeni, da zavzamejo malo prostora in ne zastirajo svetlobe, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in zatemnijo prostor.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Značilnosti of the Pleats

Plise žaluzije COSIMO 2SCOKU, namenjene za montažo neposredno na okno, nudijo največji prihranek prostora. Enostavno upravljanje z ročajem in premičnim zgornjim ter spodnjim profilom zagotavljajo udobje in elegantno prileganje.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje katerega koli dela okna
  • Možnost delovanja v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Zelo širok izbor tkanin
  • 16 barvnih možnosti za mehanizme.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
  • Namestitev na zasteklitvene letve ne razveljavi garancije na okna
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki