STREŠNE plise žaluzije COSIMO SL - Shine 1041 gray

/

STREŠNE plise žaluzije COSIMO SL

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Okenska letvica ROS COSIMO SL, slepi lamelni naborki za strešna okna, ki se ujemajo z vsakim oknom! obscuring the perfect for heat Siva se pogosto dojema kot dolgočasna ali monotona, v resnici pa je lahko zelo elegantna in elegantna. Je univerzalna barva, ki jo je težko kombinirati z drugimi barvami, njena subtilna narava pa omogoča ustvarjanje harmoničnega in skladnega aranžmaja. Siva je tudi popolna za ljudi, ki želijo ustvariti mirno in sproščujoče okolje. Zaradi svoje nevtralnosti je siva pogosto izbrana kot barva za stene, pohištvo ali tekstil, saj jo je enostavno kombinirati z drugimi elementi dekorja. Ni niti pretemna niti presvetla, zato jo zlahka prilagodimo različnim stilom in okusom. Če povzamemo, je siva barva vredna pozornosti in jo lahko uporabite v številnih različnih aranžmajih in slogih ter ustvarite harmonično in elegantno notranjost.

STREŠNE plise žaluzije COSIMO SL

Plise senčila za strešna okna, ki se podajo k vsakemu oknu!
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Perfect fit of pleated blind COSIMO SL

Popolno ujemanje

Strešne plise se odlično prilegajo oknom zahvaljujoč možnosti naročila na določeno velikost. Pomožni prostori na podstrešju se najhitreje ogrejejo, zato jih je treba učinkovito zaščititi pred soncem. Strešni pliseji, prilagojeni velikosti okna, učinkovito ščitijo pred soncem in segrevanjem.

Vse naše plise senčila izdelujemo po meri, zaradi česar so vedno popolnoma usklajena.

Značilnosti Pleated shutter ROOF COSIMO SL

Značilnosti of the pleated blinds

Strešna plise žaluzija COSIMO 2DCKUP je napredek sistema 2SCOKU. Pri obeh modelih se blago vedno oprime stekla. Vendar ima model 2DCKUP dve stranski vodili, ki zagotavljata popoln oprijem blaga na steklo tudi pri oknih z velikim naklonom.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje kateregakoli dela okna
  • Možnost dela v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Širok izbor tkanin
  • 3 barve mehanizma na izbiro
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Stranska vodila Cosimo Line
  • Sistem je opremljen z magnetno ključavnico Easy Click

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki