Zavese z očesci - Wisdom 13

/

Zavese z očesci

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Eyelet Curtains Tkanine iz kolekcije Wisdom so materiali edinstvene teksture in debelejšega tkanja, ki dajejo rimskim žaluzijam in zavesam edinstven značaj. Pletenje je nekoliko bolj ohlapno, zaradi česar naravna svetloba vstopi v prostor tudi po spuščeni rimski zavesi, pri intenzivni sončni svetlobi pa ni zatemni v celoti. Poleg tega tkanje lepo okrasi blago žaluzije, neenakomerna barva blaga pa mu doda čar. Barvna paleta v kolekciji Wisdom je sestavljena iz zemeljskih nizkov, zaradi česar se bodo te tkanine podale v različne notranje ureditve. Ti materiali niso popolnoma neprozorni, vendar zagotavljajo zasebnost v prostoru. Tkanine iz kolekcije Wisdom so odlična izbira za ljudi, ki cenijo naravno svetlobo in izviren dizajn.

Zavese z očesci

Eyelet Curtains so klasične zavese z enostavnim upravljanjem.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit Curtain on rings

Zavese na obročkih

Prvič, zavese in/ali zavese se ne morejo prilegati v okenski prostor - obešene so na karniso (na obroče ali trakove, odvisno od preferenc) ali na posebno tirnico. Najpomembneje pa je, da so zaradi te lastnosti zelo dekorativna prevleka, poleg tega pa zavzamejo veliko prostora okoli oken. Zato so najbolj primerne za večje prostore, kjer ne bodo naredile prevladujočega vtisa; sploh ko je okno pokrito. Če pa boste zavese postavili v majhne prostore, ne pozabite izbrati svetlih barv tkanin. S tem se izognete občutku teže in občutku, da je notranjost manjša, kot je v resnici. Okrasne zavese in/ali zavese lahko spremenijo značaj prostora in postanejo njegov izjemno okusen okras – tako razgaljen kot pokrit. Izpostavljene zavese postanejo okrasni okenski okvir, notranjost pa je polna svetlobe (zahvaljujoč prozornim tkaninam zaves). Izberete lahko tudi samo zavese, kar je v skladu s trenutno modo za odprt okenski prostor. Ko bodo zaprti, bodo prostore zaščitili pred soncem in neprijetno visokimi temperaturami v hiši/stanovanju ter dodatno poskrbeli za izjemno toplo klimo, predvsem zvečer.

parameters Curtain on rings

Tehnični parametri zaves za cevaste karnise:

 • Gubanje x 200% - pomeni, da bo po gubanju končana zavesa dvakrat ožja.
 • Spodnji del izdelka - originalen obtežilni trak ali enojni spodnji trak, visok 10 cm.
 • Nevidni, pokriti šiv - zavesa, zavesa šivana na slepem šivu.
 • Dvojno zložene stranice; vsak širok 3 cm.
 • Ojačitveni trak pod 8 cm visokimi krogi v beli, ekru ali črni barvi (v barvi blaga).
 • Razdalja od vrha zavese do karnise je 2 cm.
 • Barva niti: bela ali rjava - v skladu z barvo blaga.
 • Premer obročev (krogov) - 4 cm.
 • Število obročev (krogov) - 6 kosov na 1 tekoči meter.
 • Barva prstanov (krogov) - srebrna ali zlata po izbiri stranke.
 • Vzdrževanje - všit zavihek z navodili za čiščenje blaga.
 • Pakiranje - zavese/zavese pakirane v foliji in v kartonski škatli.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.