Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev - 2542 beige

/

Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev

razgrniti
2.00 cm cm 15.5 cm 1.5 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Za naše lesene žaluzije velikosti 25 mm je značilen njihov izvrsten dekor, zagotavljajo elegantno notranjo senco in bodo videti dobro v vaši spalnici/kuhinji/dnevni sobi. Kupite naše kakovostne žaluzije iz pravega lesa! Bež barva je ena najboljših univerzalnih in brezčasnih barv, ki se prilega več stilom v interierju. Njegov subtilen odtenek doda toplino in eleganco, hkrati pa je dovolj nevtralen, da ne prevladuje nad drugimi barvami v dekorju. Bež je pogosto izbran za barvo sten, pohištva ali dodatkov, saj se zlahka kombinira z njimi in daje prostorom umirjeno, domače vzdušje. To barvo je tudi zelo enostavno okrasiti, ker je na voljo in se zlahka ujema z drugimi barvami. Bež je primerna tudi za vse različne sloge, od tradicionalnih do modernih. Zaradi vsega tega je brez odlična izbira za tiste, ki iščejo umirjeno in elegantno notranjo opremo za svoj dom.

Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev

Bambusove in lesene žaluzije, opremljene s 25 mm letvicami z vrvno lestvijo
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje of wooden blind

popolno prileganje

Pri lesenih žaluzijah po meri 25mm uk ste lahko prepričani, da bodo izbrali popolno skladnost s standardnimi ali erkerji. Zato lahko računate ne le na njihov estetski videz, temveč tudi na učinkovitejšo zaščito prostora pred segrevanjem za odlično vrednost. Lesena žaluzija se ne uporablja samo za zaščito notranjosti pred soncem. Pravico imamo pričakovati, da se bo zlil z notranjo opremo. Če je naročena po velikosti, lahko računate, da bo vaša okenska prevleka ne le funkcionalna, ampak tudi elegantna in varna za otroke.

Vsi naši izdelki so narejeni po meri, zato se vedno popolnoma prilegajo.

Charakteristics Wooden venetian blinds 25mm, rope ladder

Značilnosti of wooden blinds

  • Lesene žaluzije so izdelane na aluminijasti kaseti in opremljene z lesenimi lamelami. Njihova širina je 25 milimetrov.
  • Standardno so opremljeni z zgornjim pokrovom kasete, ki se barvno ujema s kompletom.
  • Njihova prepoznavnost je tudi lesena spodnja greda v barvi lamel.
  • V ceno so vključeni tudi zavoji, ki so pritrdilni elementi za zgornjo kaseto.
  • Standardno žaluzije nimajo stranskega vodenja.
  • Povprečna teža žaluzij je približno 2,2 kilograma na kvadratni meter.
  • In models where the width of the lamellas does not exceed 35cm, the control and the string are installed on opposite sides. If the width is greater, they are present on the same side. Importantly, the length of the controls is defined as ¾ of the total blind width itself.
  • Za ohranitev barvne konsistence so si barve lamel, lestev in vrvic med seboj podobne.
  • Na lamelah lahko opazite tudi obroče in vozle. Ne gre za napake, ampak za naravne elemente lesa.
  • Kupci, ki se odločajo za različico z elektromotorjem, lahko izberejo njegovo barvo. Motorji so na voljo v beli, srebrni in bež barvi.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki