Roloji VELUX RHL s kavlji - RHL 1028 White

/

Roloji VELUX RHL s kavlji

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

VELUX RHL rolete s kavlji Bela je ena najpogostejših izbranih barv v notranjosti. Povezuje se s čistostjo, svežino in eleganco. Bela je tudi nevtralna barva, kar pomeni, da jo zlahka kombiniramo z drugimi barvami. V spalnici lahko uporabite bele stene in pisane dodatke, da ustvarite mirno, sproščujoče vzdušje. V kuhinji in dnevni sobi lahko bela doda svetlost in prostornost v sobi, kar je še posebej pomembno v majhnih hišah in stanovanjih. Bela je kot nalašč tudi za uporabo kot glavna barva v minimalističnih interierjih, kjer je dovolj nekaj dodatkov, da prostor za osebno noto. V vsakem primeru je bela univerzalna barva, ki ne doda samo elegancije, ampak tudi pomaga ustvariti mirno vzdušje v notranjosti.

Roloji VELUX RHL s kavlji

Dekorativne rolete VELUX zagotavljajo svetlobno udobje in okrasijo notranjost.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
VELUX RHL

Dekorativne rolete VELUX

Rolete VELUX vam bodo dale občutek zasebnosti, medtem ko bodo v notranjost prepuščale naravno svetlobo. Dekorativni rolo je učinkovita in praktična rešitev, ki zagotavlja zaščito in izgleda odlično. Dekorativni rolo na kljuke omogoča 3-stopenjsko delovanje, rolo na vodilih pa omogoča ustavitev kjerkoli v oknu. Odlične so za dnevno sobo, pisarno ali drug interier, kjer potrebujete trenutek zasebnosti in zatemnite svetlobo. Material, ki prepušča svetlobo, bo poudaril značaj vašega interierja in ga obogatil s čudovitimi svetlobnimi učinki. Rolete VELUX RHL na kljuke so enostavna in cenovno ugodna rešitev, ki zmanjša količino svetlobe v prostoru, zagotavlja idealne pogoje za počitek in spanje ter se odlično obnese v kuhinji, dnevni sobi ali spalnici.

VELUX RHL

ročno upravljanje

Ročno upravljane žaluzije s kljukami lahko namestimo v okno v tri različne položaje. Preprosto zataknite senčilo na enega od treh parov kavljev, nameščenih na notranji strani okvirja.

Da bo upravljanje rolo zaves s pozicionirnim ročajem še lažje, lahko kupite palice, podaljške in adapterje.

VELUX RHL

Lastnosti senčil RHL:

  • Nadzorujte količino in razpršenost vhodne svetlobe
  • Rolo je zasnovan na sistemu kljuk s 3 pozicijami
  • ročno upravljanje is inexpensive and user friendly
  • Ščiti pred UV žarki
  • Zagotavlja zasebnost uporabnika, ko je žaluzija popolnoma zaprta
  • Na voljo so 3 klasične barve
  • Popoln v kombinaciji s tendo VELUX za dodatno zaščito pred vročino
VELUX

Originalni izdelki VELUX

Roloji VELUX so strogo testirani, da se zagotovi njihova najboljša kakovost, njihovo odlično delovanje in odpornost na atmosferske vplive boste deležni po mnogih letih. Samo originalne žaluzije so podvržene zahtevnim testom, tisočkrat jih odpremo in zapremo, da zagotovimo njihovo najvišjo kakovost.

Pozabite na težave z upravljanjem senčil. Vsi dodatki VELUX so opremljeni z edinstveno, ergonomsko nadzorno ploščo, zahvaljujoč kateri lahko udobno odprete žaluzije iz katerega koli kota. naša ponudba vključuje samo originalne izdelke VELUX.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.