VELUX MHL ročna zunanja markiza - MHL Črna

/

VELUX MHL ročna zunanja markiza

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

VELUX MHL ročna zunanja markiza Izdelava strešnih rolojev VELUX MHL Black po meri v spletni trgovini Knall. Črna je ena najbolj univerzalnih in brezčasnih barv, ki se pogosto izberejo zaradi svoje elegance in preprostosti. Črno barvo povezujemo tudi z močjo in močjo, zato se pogosto uporablja v modi in oblikovanju. Ne dodaja samo elegance, ampak tudi globino in skrivnostnost. Črna je tudi simbol čistosti in čiste oblike, zato jo oblikovalci in arhitekti pogosto izbirajo kot barvo za stene ali kot dodatek v notranjosti. Končno je črno povezana tudi z resnostjo in spoštovanjem, kar je pomembno na številnih področjih, kot sta posel in politika. Vsekakor je črna brezčasna in univerzalna barva, ki bo vedno imela svoje mesto v svetu mode, dizajna, umetnosti in arhitekture.

VELUX MHL ročna zunanja markiza

Tende VELUX so najboljši način za zaščito notranjosti pred prekomernim segrevanjem. Namestitev tende bo zagotovila zasebnost, ne da bi popolnoma odvzela vidljivost.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
VELUX MSL

VELUX tende

Senčila VELUX se montirajo izven okna - zadržujejo sončne žarke pred steklom in tako ščitijo okno in notranjost pred segrevanjem. Ko so popolnoma izvlečeni, blokirajo do 90 % toplote, ne da bi vam ovirali pogled navzven. Posebej priporočljivi so za prostore z južnim oknom. Poskrbijo, da bo vaše podstrešje prijetno hladno tudi v vročih poletnih dneh. Kadar niso v uporabi, npr. pozimi, se lahko popolnoma umaknejo, tako da sonce doseže steklo, kar omogoča pasivno ogrevanje. Na voljo so v treh vrstah operacijskega sistema: ročni, električni ali solarni. Solarna markiza ne potrebuje napeljave, zato je pripravljena za uporabo takoj po montaži.

VELUX MSL

ročno upravljanje

Upravljanje senčil VELUX je zelo preprosto. Samo odprite okno, ga obrnite za 180 stopinj in pritrdite tendo na dve kljuki, ki se nahajata na zunanji strani okna na dnu okenskega krila. Senčnik je nameščen z notranje strani in okno se lahko odpira in zapira tudi, če je markiza spuščena.

VELUX MSL

Značilnosti:

  • Prozorna mrežica omogoča dobro vidljivost
  • Enostavna in hitra montaža
  • Zadrži 90 % sončnih žarkov in ščiti okno pred pregrevanjem
  • Ne omejuje funkcije okna
  • 3 različice - ročna, električna in solarna
  • Najvišja kakovost, material iz katerega je izdelan zagotavlja dolgoletno zanesljivo uporabo
VELUX

Originalni izdelki VELUX

Roloji VELUX so strogo testirani, da se zagotovi njihova najboljša kakovost, njihovo odlično delovanje in odpornost na atmosferske vplive boste deležni po mnogih letih. Samo originalne žaluzije so podvržene zahtevnim testom, tisočkrat jih odpremo in zapremo, da zagotovimo njihovo najvišjo kakovost.

Pozabite na težave z upravljanjem senčil. Vsi dodatki VELUX so opremljeni z edinstveno, ergonomsko nadzorno ploščo, zahvaljujoč kateri lahko udobno odprete žaluzije iz katerega koli kota. naša ponudba vključuje samo originalne izdelke VELUX.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.