Električna zunanja markiza VELUX MML - MML Črna

/

Električna zunanja markiza VELUX MML

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

VELUX MML električna zunanja markiza Izdelava strešnih rolojev VELUX MML Black po meri v spletni trgovini Knall. Črna je ena najbolj univerzalnih in brezčasnih barv, ki se pogosto izberejo zaradi svoje elegance in preprostosti. Črno barvo povezujemo tudi z močjo in močjo, zato se pogosto uporablja v modi in oblikovanju. Ne dodaja samo elegance, ampak tudi globino in skrivnostnost. Črna je tudi simbol čistosti in čiste oblike, zato jo oblikovalci in arhitekti pogosto izbirajo kot barvo za stene ali kot dodatek v notranjosti. Končno je črno povezana tudi z resnostjo in spoštovanjem, kar je pomembno na številnih področjih, kot sta posel in politika. Vsekakor pa je črna brezčasna in univerzalna barva, ki bo vedno imela svoje mesto v svetu mode, dizajna, umetnosti in arhitekture.

Električna zunanja markiza VELUX MML

Tende VELUX so najboljši način za zaščito notranjosti pred prekomernim segrevanjem. Namestitev tende bo zagotovila zasebnost, ne da bi popolnoma odvzela vidljivost.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
VELUX MSL

VELUX tende

Senčila VELUX se montirajo izven okna - zadržujejo sončne žarke pred steklom in tako ščitijo okno in notranjost pred segrevanjem. Ko so popolnoma izvlečeni, blokirajo do 90 % toplote, ne da bi vam ovirali pogled navzven. Posebej priporočljivi so za prostore z južnim oknom. Poskrbijo, da bo vaše podstrešje prijetno hladno tudi v vročih poletnih dneh. Kadar niso v uporabi, npr. pozimi, se lahko popolnoma umaknejo, tako da sonce doseže steklo, kar omogoča pasivno ogrevanje. Na voljo so v treh vrstah operacijskega sistema: ročni, električni ali solarni. Solarna markiza ne potrebuje napeljave, zato je pripravljena za uporabo takoj po montaži.

VELUX MSL

Električne markize

The remote, electrically powered awnings are controlled by the VELUX INTEGRA® wall keypad included with the VELUX INTEGRA® roof window. It is a very intuitive solution that enables easy remote operation of roller shutters. The blinds can be controlled from anywhere in the room.

Po potrebi lahko roleto dvignete ali spustite tudi ročno s pomočjo pozicionirnega ročaja, ki se nahaja na dnu rolete.

VELUX MSL

Značilnosti:

  • Prozorna mrežica omogoča dobro vidljivost
  • Enostavna in hitra montaža
  • Zadrži 90 % sončnih žarkov in ščiti okno pred pregrevanjem
  • Ne omejuje funkcije okna
  • 3 različice - ročna, električna in solarna
  • Najvišja kakovost, material iz katerega je izdelan zagotavlja dolgoletno zanesljivo uporabo
VELUX MSL

Napajanje električne markize v ročnih oknih VELUX

If you do not have an electrically operated VELUX INTEGRA® roof window, but want to use electric roller shutter control, you can try the KUX 110 control system. It allows you to use VELUX electrically operated decorative or external roller shutters on manually operated roof windows.

VELUX

Originalni izdelki VELUX

Roloji VELUX so strogo testirani, da se zagotovi njihova najboljša kakovost, njihovo odlično delovanje in odpornost na atmosferske vplive boste deležni po mnogih letih. Samo originalne žaluzije so podvržene zahtevnim testom, tisočkrat jih odpremo in zapremo, da zagotovimo njihovo najvišjo kakovost.

Pozabite na težave z upravljanjem senčil. Vsi dodatki VELUX so opremljeni z edinstveno, ergonomsko nadzorno ploščo, zahvaljujoč kateri lahko udobno odprete žaluzije iz katerega koli kota. naša ponudba vključuje samo originalne izdelke VELUX.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.