Pogoji uporabe

Splošni pogoji poslovanja

1. Področje uporabe

Naslednji pogoji veljajo za vsa naročila preko naše spletne trgovine. Naša spletna trgovina je namenjena izključno potrošnikom.

Potrošnik je vsaka fizična oseba, ki sklene pravni posel za namene, ki niso pretežno niti komercialni niti samozaposleni. Podjetnik je fizična ali pravna oseba ali poslovno sposobna družba, ki pri sklepanju pravnega posla nastopa v okviru opravljanja svoje gospodarske ali samostojne poklicne dejavnosti.

2. Pogodbeni partnerji, sklenitev pogodbe, možnosti popravkov

Kupoprodajna pogodba je sklenjena s KNALL

Z objavo izdelkov v spletni trgovini dajemo zavezujočo ponudbo za sklenitev pogodbe za te artikle. Naše izdelke lahko sprva brez obveznosti postavite v nakupovalno košarico in kadar koli popravite svoje vnose, preden pošljete svoje zavezujoče naročilo, z uporabo pripomočkov za popravljanje, ki so priloženi in razloženi v postopku naročanja. Pogodba je sklenjena, ko s klikom na gumb Naroči sprejmete ponudbo za blago, ki se nahaja v nakupovalni košarici. Takoj po oddaji naročila boste prejeli še eno potrditveno e-poštno sporočilo.

3. Pogoji dostave

Poleg navedenih cen izdelkov so vključeni tudi stroški pošiljanja. Več o višini stroškov pošiljanja si lahko preberete pod ponudbami.

Dostavljamo samo po pošti. Prevzem blaga žal ni mogoč sam.

Ne dostavljamo na pakirnice.

4. Plačilo

V naši trgovini ni možnosti plačila po povzetju. Stroški pošiljanja za Paypal ali bančno nakazilo so odvisni od države, v katero pošiljamo.

Plačilo vnaprej
Če izberete način plačila vnaprej, vam bomo bančne podatke posredovali v ločenem e-poštnem sporočilu in blago dostavili po prejemu plačila.

PayPal
Med postopkom naročanja boste preusmerjeni na spletno stran spletnega ponudnika PayPal. Za plačilo zneska računa preko PayPala morate biti tam registrirani oziroma se najprej registrirati, se identificirati s svojimi dostopnimi podatki in nam potrditi plačilni nalog. Po oddaji naročila v trgovini zaprosimo PayPal za izvedbo plačilne transakcije. Plačilno transakcijo takoj zatem samodejno izvede PayPal. Dodatne informacije boste prejeli med postopkom naročanja.

Račun
Znesek računa poravnate pred prejemom blaga in račun z nakazilom na naš TRR. Pridržujemo si pravico, da ponudimo nakup na računu šele po uspešnem preverjanju kreditne sposobnosti.

5. Poškodbe pri transportu

Če je blago dostavljeno z očitnimi transportnimi poškodbami, te napake čim prej prijavite dostavljavcu in nas takoj kontaktirajte. Opustitev pritožbe ali kontakta nima nobenih posledic za vaše pravne zahtevke in njihovo uveljavljanje, zlasti za vaše pravice iz garancije. Pomagajo pa nam, da lahko uveljavljamo lastne zahtevke do prevoznika ali transportnega zavarovanja.

6. Garancija in jamstva

Velja zakonska odgovornost za napake. Informacije o morebitnih dodatnih garancijah in njihovih natančnih pogojih najdete ob izdelku in na posebnih informacijskih straneh v spletni trgovini.

7. Reševanje sporov

Evropska komisija zagotavlja platformo za spletno reševanje sporov (OS), ki jo najdete tukaj ec europa . Nismo niti dolžni niti pripravljeni sodelovati v postopku reševanja sporov pred potrošniško arbitražo.