Velika noč 2021 - okraski

« Nazaj na blog

Velika noč je pred vrati. Čas je, da razmislite o dekoracijah, ki bodo poudarile božično vzdušje in poskrbele, da bo hiša videti edinstvena. Okraski se ne pojavljajo samo na mizah. Zanje se najde prostor tudi na okenskih policah, mizicah ali predalnikih.

V velikonočni dekoraciji je poleg elementov, povezanih z njihovo simboliko, moč opaziti tudi veliko pomladnega veselja. To je čas, ko začnemo vse bolj uživati.

Kaj je torej vroče ta božič?

Narava vedno. Naravni elementi dekoracije so vedno tisto, kar v dekoracijah ne sme manjkati. Odlična ideja so girlande iz vejic ali protja. Lahko jih kupite pripravljene v različnih barvah. Pogosto ustvarjajo že pripravljene velikonočne dekoracije. Lahko pa jih okrasite tudi sami. Uporabite klasične božične simbole - pisana velikonočna jajca, jagnje, zajček in piščanec, pa tudi mah, pisane trakove ali posušene dodatke. Takšna trstika lahko stoji na mizi, pa tudi na okenski polici; lahko ga obesimo tudi na vrata.

Sveže cvetje in podstavek – tudi v božičnem času naj bodo prisotni v naših domovih. Rumene narcise ali pisani tulipani lahko notranjost spremenijo v nenavaden kraj. Dekorativni dodatki niso le rože. So tudi figurice, ki simbolizirajo božič v obliki zajčka, jagnjeta, velikonočnih jajc. Lahko stojijo na mizi ali predalniku v bližini vaze z rožami.

Prav tako se ne bojte barv. V letu 2021 bodo najbolj modne velikonočne dekoracije zelena, rumena, oranžna in modra. Vendar pa je pomlad tako barvita - zakaj ne bi uporabili naših najljubših barv v dekoracijah? Navsezadnje najboljše božično vzdušje ustvarimo sami - vsak okrasek postane unikaten, ko je ustvarjen z veseljem in postane prostor srečanja najdražjih.

Ob prihajajoči veliki noči našim strankam želimo, da bi bil čas preživet v družbi najbližjih. Čas miru in veselja ter pozabe na vse skrbi.
Vesele praznike!
Ekipa Knall

Blog

Preverite tudi.

Velikonočna dekoracija oken

Velikonočna dekoracija oken

Priprave na velikonočno dekoracijo Ker se velika noč vztrajno bliža, je zdaj pravi trenutek, da razmislimo, kako bomo okrasili našo notranjost, da bi izboljšali...

več »

Velikonočni okenski okraski

Velikonočni okenski okraski

Bliža se velika noč. Počasi začnemo razmišljati o dekoracijah. Simboli, ki poudarjajo posebno božično razpoloženje. Vsako leto je velikonočna dekoracija tudi...

več »

Velikonočna dekoracija oken

Velikonočna dekoracija oken

Velikonočni prazniki so pred vrati. Po spomladanskem čiščenju je čas za zbiranje idej za božično okrasitev doma. Z njihovim ustvarjanjem smo tudi...

več »

Vsi članki in nasveti »