Rolo MG - brez kasete - A631 Camila yellow

/

Rolo MG - brez kasete

razgrniti
4.4 cm cm 15.5 cm 1.67 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Roloji MG brez kasete za steno/strop > Prosto viseči notranji platneni roloji po meri Rumena je ena najbolj znanih in prepoznavnih barv. Povezuje se z veseljem, soncem in pomladnim jutrom. Je barva, ki dodaja energijo in spodbuja delovanje. Mnogi verjamejo, da rumena ni le barva optimizma, ampak tudi sreče. V arhitekturi in notranjem oblikovanju se rumena pogosto uporablja kot dodatek, ki doda svežino in poživi notranjost. Je univerzalna barva, ki se zlahka kombinira z drugimi barvami. Uporablja se lahko tako v notranjem oblikovanju kot v modi. Omeniti velja, da ima lahko rumena barva različne razlike, od svetle limete rumene do tople zlate barve. Vsekakor je rumena priljubljena barva, ki doda veliko pozitivne energije in je dobra izbira za aktivne ljudi.

Rolo MG - brez kasete

MG roleta je ekonomična in tradicionalna rešitev. Je klasičen rolo, ki se prilega na strop in steno
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje roller blind MGII

popolno prileganje

"Prosto viseče MG" - MGS senčilo odlikuje široka uporabnost. Žaluzija je odlična za okrasitev in senčenje pisarne, dnevne sobe, kopalnice ali otroške sobe. Popoln je za senčenje večjih površin. Estetski videz, enostavna montaža - to so lastnosti, zaradi katerih so senčila tako priljubljena med kupci.

Vsa naša senčila so narejena po meri, zaradi česar se vedno popolnoma prilegajo.

MG blinds

Značilnosti

  • samozavorni verižni mehanizem, ki omogoča zaustavitev senčila v poljubnem položaju
  • dobavljive barve opreme (mehanizem, ročaji, veriga): bela, rjava
  • klasična in ekonomična rešitev
  • tkanine za zatemnitev/zatemnitev
  • možnost prekrivanja večjih površin
  • lahko pritrdite na steno, strop
  • delovanje žaluzij: veriga
  • široka paleta barv tkanine.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki