Rolo - MGS polovična kaseta - A 601 Camila white

/

Rolo - MGS polovična kaseta

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Roloji - MGS polkasetni > Notranja senčila > Zatemnitve / zatemnitve > Notranji roloji po meri Bela je ena najpogostejših izbranih barv v notranjosti. Povezuje se s čistostjo, svežino in eleganco. Bela je tudi nevtralna barva, kar pomeni, da jo zlahka kombiniramo z drugimi barvami. V spalnici lahko uporabite bele stene in pisane dodatke, da ustvarite mirno, sproščujoče vzdušje. V kuhinji in dnevni sobi lahko bela doda svetlost in prostornost v sobi, kar je še posebej pomembno v majhnih hišah in stanovanjih. Bela je kot nalašč tudi za uporabo kot glavna barva v minimalističnih interierjih, kjer je dovolj nekaj dodatkov, da prostor za osebno noto. V vsakem primeru je bela univerzalna barva, ki ne doda samo elegancije, ampak tudi pomaga ustvariti mirno vzdušje v notranjosti.

Rolo - MGS polovična kaseta

Za roleto MGS je značilna velika vsestranskost. Združuje funkcije klasičnega roloja s stilom in izgledom roloja v kaseti. Z univerzalnimi ročaji lahko senčilo montirate povsod.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje roller blind MGS

popolno prileganje

"Prosto viseča MGS" - MGS senčilo odlikuje široka uporabnost. Združuje funkcije prosto visečega senčila s stilom in videzom kasetnega senčila. Žaluzija je odlična za okrasitev in senčenje pisarne, dnevne sobe, kopalnice ali otroške sobe. Popoln je za senčenje večjih površin. Estetski videz, enostavna montaža - to so lastnosti, zaradi katerih so senčila tako priljubljena med kupci.

Vsa naša senčila so narejena po meri, zaradi česar se vedno popolnoma prilegajo.

mgs Roller Blinds - MGS half cassette

Značilnosti

  • samozavorni verižni mehanizem, ki omogoča zaustavitev senčila v poljubnem položaju
  • dobavljive barve opreme (mehanizem, ročaji, veriga): bela, rjava
  • pokrivni profil, ki spominja na kaseto
  • plain and day&night fabrics available
  • možnost prekrivanja večjih površin
  • lahko pritrdite na steno, strop, s klini
  • delovanje žaluzij: veriga
  • široka paleta barv tkanine.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki