Rolo MG - brez kasete - A634 Camila brown

/

Rolo MG - brez kasete

razgrniti
4.4 cm cm 15.5 cm 1.67 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Roloji MG brez kasete za steno / strop > Prosto viseči notranji platneni roloji po meri Rjava je ena najbolj univerzalnih barv, saj se prilega več različnim slogom in aranžmajem. To je topla in prijetna barva, ki se povezuje z naravo, njena naravna tekstura in topli toni pa dodajo prostor udobje in eleganco. Rjava se lahko uporablja kot glavna barva ali kot dodatek, njeni različni nižji in teksturi pa izbiro, da se zlahka prilega vsakemu aranžmaju. Z njim je mogoče ustvariti toplo in prijetno notranjost, njegova nevtralnost pa omogoča preprosto kombiniranje z drugimi barvami. Bron je tudi trpežen in odporen na poškodbe, zaradi česar je idealna izbira za pohištvo, preproge in tapete. Skratka, rjava je vsestranska, topla, elegantna in trpežna, zaradi česar je idealna izbira za vse različne nastavitve.

Rolo MG - brez kasete

MG roleta je ekonomična in tradicionalna rešitev. Je klasičen rolo, ki se prilega na strop in steno
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje roller blind MGII

popolno prileganje

"Prosto viseče MG" - MGS senčilo odlikuje široka uporabnost. Žaluzija je odlična za okrasitev in senčenje pisarne, dnevne sobe, kopalnice ali otroške sobe. Popoln je za senčenje večjih površin. Estetski videz, enostavna montaža - to so lastnosti, zaradi katerih so senčila tako priljubljena med kupci.

Vsa naša senčila so narejena po meri, zaradi česar se vedno popolnoma prilegajo.

MG blinds

Značilnosti

  • samozavorni verižni mehanizem, ki omogoča zaustavitev senčila v poljubnem položaju
  • dobavljive barve opreme (mehanizem, ročaji, veriga): bela, rjava
  • klasična in ekonomična rešitev
  • tkanine za zatemnitev/zatemnitev
  • možnost prekrivanja večjih površin
  • lahko pritrdite na steno, strop
  • delovanje žaluzij: veriga
  • široka paleta barv tkanine.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki