Notranje plise žaluzije COSIMO - Basel 1207 green - SALE

/

Notranje plise žaluzije COSIMO

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Okenski pliseji po velikosti COSIMO, spletna trgovina pliseji Roluzije Pliseji z originalno "harmoniko" tkanino Zelena je ena najbolj prisotnih in pomembnih barv v našem okolju. Simbolizira naravo, razvoj, harmonijo, mir in stabilnost. Zelena je povezana tudi z občutkom lahkotnosti in svobode, zaradi česar je idealna za ljudi, ki želijo v svoje življenje vnesti več miru in ravnovesja. V arhitekturi se zelena pogosto uporablja kot poudarek za dodajanje več narave notranjosti ali zunanjih zgradb. Zelena velja tudi za simbol ekologije in okolja. Je tudi zelo sproščujoče, kar lahko pomaga zmanjšati stres in tesnobo. Na splošno je zelena zelo pomembna in dragocena barva, ki lahko v našem življenju prinese več pozitivnih čustev in dobre energije.

Notranje plise žaluzije COSIMO

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno prileganje of COSIMO Pleated Blinds

Popolno prileganje

Okenske gube so okenske obloge, ki so popolnoma prilagojene dimenzijam in potrebam kupca. Izdelane so iz lahkega in trpežnega materiala. Gube so nameščene na okenski okvir, kar pomeni, da zavzamejo malo prostora in ne zastirajo svetlobe, hkrati pa zagotavljajo zasebnost in zatemnijo prostor.

Charakterystyka Rolety plisowane okienne COSIMO

Značilnosti of the Pleats

Plise žaluzije COSIMO 2SCOKU, namenjene za montažo neposredno na okno, nudijo največji prihranek prostora. Enostavno upravljanje z ročajem in premičnim zgornjim ter spodnjim profilom zagotavljajo udobje in elegantno prileganje.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje katerega koli dela okna
  • Možnost delovanja v vseh ravninah od vertikale do horizontale
  • Zelo širok izbor tkanin
  • 16 barvnih možnosti za mehanizme.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in trdnost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
  • Namestitev na zasteklitvene letve ne razveljavi garancije na okna
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki