MGS dnevna in nočna senčila - prostoviseča, stenska ali stropna montaža - DN 211 gray

/

MGS dnevna in nočna senčila - prostoviseča, stenska ali stropna montaža

razgrniti
4.4 cm cm 15.5 cm 1.67 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Dnevne in nočne žaluzije Zebra v prosto visečem sistemu izdelane po velikosti MGS - stenske/stropne, naročilo v spletni trgovini Siva se pogosto dojema kot dolgočasna ali monotona, v resnici pa je lahko zelo elegantna in elegantna. Je univerzalna barva, ki jo je težko kombinirati z drugimi barvami, njena subtilna narava pa omogoča ustvarjanje harmoničnega in skladnega aranžmaja. Siva je tudi popolna za ljudi, ki želijo ustvariti mirno in sproščujoče okolje. Zaradi svoje nevtralnosti je siva pogosto izbrana kot barva za stene, pohištvo ali tekstil, saj jo je enostavno kombinirati z drugimi elementi dekorja. Ni niti pretemna niti presvetla, zato jo zlahka prilagodimo različnim stilom in okusom. Če povzamemo, je siva barva vredna pozornosti in jo lahko uporabite v številnih različnih aranžmajih in slogih ter ustvarite harmonično in elegantno notranjost.

MGS dnevna in nočna senčila - prostoviseča, stenska ali stropna montaža

MGS dnevno in nočno senčilo odlikuje velika vsestranskost. Združuje funkcije klasičnega roloja s stilom in izgledom roloja v kaseti. Z univerzalnimi ročaji lahko senčilo montirate povsod.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje day and night blinds MGS

popolno prileganje

"Prosto viseča MGS" - MGS senčilo odlikuje široka uporabnost. Združuje funkcije prosto visečega senčila s stilom in videzom kasetnega senčila. Žaluzija je odlična za okrasitev in senčenje pisarne, dnevne sobe, kopalnice ali otroške sobe. Popoln je za senčenje večjih površin. Estetski videz, enostavna montaža - to so lastnosti, zaradi katerih so senčila tako priljubljena med kupci.

Vsa naša senčila so izdelana po meri, zaradi česar se vedno popolnoma prilegajo.

 MGS day and night blinds - free-hanging, wall or ceiling mounting

Značilnosti

  • samozavorni verižni mehanizem, ki omogoča zaustavitev senčila v poljubnem položaju
  • dobavljive barve opreme (mehanizem, ročaji, veriga): bela, rjava
  • pokrivni profil, ki spominja na kaseto
  • plain and day&night fabrics available
  • možnost prekrivanja večjih površin
  • lahko pritrdite na steno, strop, s klini
  • delovanje žaluzij: veriga
  • široka paleta barv tkanine.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki