Balkonska markiza ITALIA brez kasete - AWN 4640 Namib

/

Balkonska markiza ITALIA brez kasete

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Balkonska tenda ITALIA brez kasete Tende izdelana po meri v barvi AWN 4640 Namib, v spletni trgovini Knall. Rjava je ena najbolj univerzalnih barv, saj se prilega več različnim slogom in aranžmajem. To je topla in prijetna barva, ki se povezuje z naravo, njena naravna tekstura in topli toni pa dodajo prostor udobje in eleganco. Rjava se lahko uporablja kot glavna barva ali kot dodatek, njeni različni nižji in teksturi pa izbiro, da se zlahka prilega vsakemu aranžmaju. Z njim je mogoče ustvariti toplo in prijetno notranjost, njegova nevtralnost pa omogoča preprosto kombiniranje z drugimi barvami. Bron je tudi trpežen in odporen na poškodbe, zaradi česar je idealna izbira za pohištvo, preproge in tapete. Skratka, rjava je vsestranska, topla, elegantna in trpežna, zaradi česar je idealna izbira za vse različne nastavitve.

Balkonska markiza ITALIA brez kasete

ITALIA je okenska in balkonska markiza iz trpežnega ekstrudiranega aluminija.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
perfect fit Balcony awning ITALIA without cassette

Marquis Italia

Okenske in balkonske markize kot zunanje sončne zavese, nameščene zunaj objekta, se uporabljajo samo za senčenje in zaščito okenskih vdolbin, balkonov, oken, teras in verand. Odvijanje in zvijanje tkanine tende poteka z uporabo električnega ali ročnega krmilnega mehanizma.

high quality Balcony awning ITALIA without cassette

Značilno

  • Struktura sistema je izdelana iz ekstrudiranega aluminija, kar zagotavlja vzdržljivost in trdnost tende.
  • Ščitijo pred intenzivnim sončnim sevanjem.
  • Univerzalna navojna cevna držala za montažo na steno in strop
  • preprost dizajn
  • Motorji imajo stopnjo zaščite IP 44, kar pomeni, da so zaščiteni pred brizganjem vode na ohišje iz katere koli smeri.
  • Tkanine za tende so izdelane na osnovi visokokakovostnih materialov, prevlečenih z impregnacijskim sredstvom, ki predstavlja zaščitno bariero in povečuje odpornost proti umazaniji.
  • Povečana funkcionalnost zahvaljujoč uporabi avtomatizacije s senzorji za veter in udarce ter radijskim nadzorom.
  • Odlično optično in toplotno udobje. Zaščita pred škodljivim UV sevanjem.
  • Italia je lahko zaradi svojih estetskih vrednosti, poleg funkcije senčenja, popoln dekorativen element zgradbe, ki poudarja njen individualni in edinstven značaj.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki