Plise roloji COSIMO na vrvici 2 SCOW - Basel 1203 beige

/

Plise roloji COSIMO na vrvici 2 SCOW

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 2 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Okenski pliseji po meri COSIMO, spletna trgovina pliseji Žaluzije Plise roloji z originalno tkanino "harmonika" Zatemnitvena plise žaluzija po meri v barvi Basel 1203 bež, v spletni trgovini Knall. Bež barva je ena najboljših univerzalnih in brezčasnih barv, ki se prilega več stilom v interierju. Njegov subtilen odtenek doda toplino in eleganco, hkrati pa je dovolj nevtralen, da ne prevladuje nad drugimi barvami v dekorju. Bež je pogosto izbran za barvo sten, pohištva ali dodatkov, saj se zlahka kombinira z njimi in daje prostorom umirjeno, domače vzdušje. To barvo je tudi zelo enostavno okrasiti, ker je na voljo in se zlahka ujema z drugimi barvami. Bež je primerna tudi za vse različne sloge, od tradicionalnih do modernih. Zaradi vsega tega je brez odlična izbira za tiste, ki iščejo umirjeno in elegantno notranjo opremo za svoj dom.

Plise roloji COSIMO na vrvici 2 SCOW

Plise senčila z originalno tkanino COSIMO
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno ujemanje COSIMO pleated blinds on a 2 SCOW string

Popolno ujemanje

Okenske gube po meri so prevleke, ki vaše stanovanje ali pisarno učinkovito zaščitijo pred prekomerno sončno svetlobo.

Za razliko od klasičnih rolojev ali žaluzij vam pliseji omogočajo, da prekrijete kateri koli del okna, pri tem pa blago premikate tako od spodaj kot od zgoraj. Zahvaljujoč funkcionalnosti gub je zaščita pred sončno svetlobo učinkovitejša, prostori pa dobijo nov, izviren videz.

Vse naše gube izdelujemo po meri, zaradi česar so vedno popolnoma usklajeni.

Charakteristics COSIMO pleated blinds on a 2 SCOW string

Značilnosti of the pleat

Plise žaluzije COSIMO 2SCOW, ki se montirajo na strop ali steno, se razlikujejo od tradicionalnih okenskih modelov. Opremljeni so z enim fiksnim montažnim profilom, druga dva profila pa sta premična in visita na vrvicah kot rešetke. Upravljanje se priročno izvaja z vrvico.

  • Plise senčila omogočajo prekrivanje kateregakoli dela okna
  • Širok izbor tkanin
  • 16 barv mehanizmov na izbiro.
  • Primerno za nenavadne oblike oken
  • Visoka vzdržljivost in vzdržljivost materiala
  • Možnost uporabe električnega pogona
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki