Okenska markiza FAKRO VMZ ročni ZIP - VMZ 712 red Group III

/

Okenska markiza FAKRO VMZ ročni ZIP

razgrniti
9.50 cm cm 15.5 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

FAKRO VMZ Z-Wave remote solar vertical screen awning Vertikalna markiza izdelana po meri v barvi VMZ 712 rdeča skupina III, v spletni trgovini Knall. Rdeča barva je intenzivna, spodbudna in vzburja čustva. Je ena najboljših in izrazitih barv, ki se pogosto uporablja za izražanje čustev, kot so ljubezen, tesnoba, veselje ali agresija. Je zelo ekspresivna barva, ki dodaja pomen. Rdeča se pogosto uporablja tudi v izrednih razmerah, da ljudje opozorijo na nevarnost, kot je požar. V umetnosti in oblikovanju se rdeča pogosto uporablja kot poudarek, ki izboljša videz in mu daje več energije. Je tudi barva, ki pritegne pozornost in se pogosto uporablja kot barva logotipa ali oglasa, saj pritegne pozornost kupcev. Na splošno je rdeča izjemno pomembna barva, ki ima veliko uporabnosti in pomembno vlogo v našem življenju.

Okenska markiza FAKRO VMZ ročni ZIP

Okenske markize Screen VMZ Z-Wave so namenjene za vertikalno stavbno pohištvo. Montirajo se zunaj v okna in vrata (terasa in balkon) iz PVC, aluminija ali lesa.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno ujemanje

Popolno ujemanje

Široka paleta barv materialov in profilov omogoča, da se tendo popolnoma prilagodi katerikoli vrsti fasade objekta.

The awning blind is an optimal solution as protection against excessive solar heat. It absorbs solar radiation already in front of the glass and emits heat outside, which on sunny days protects the interior very well against troublesome heat. The awning protects the room up to 8 times better compared to the interior covers, which in practice causes a decrease of the room temperature by 10 ° C.

Vse markize so izdelane po naročilu, zaradi česar so vedno popolnoma usklajene.

Wysoka jakość

Visoko kakovostni materiali

Tenda VMZ je izdelana iz trpežne, na vremenske vplive odporne tkanine iz PVC prevlečenih steklenih vlaken. Ta tkanina je navita na gred z motorjem in nameščena v kaseti iz aluminijastih profilov, ki je nameščena na okno ali na zunanjo votlino. V robove blaga je vdelan zip trak, ki ohranja njegovo pravilno napetost med vodili in preprečuje izpadanje blaga iz vodil. Takšna povezava tkanina-profil poveča njegovo odpornost proti vetru in prepreči vdor mrčesa v notranjost. Ta rešitev prenese sunke vetra do 120 km/h in bočne vetrove do 220 km/h.

ekologija

ekologija

Tenda zmanjša porabo energije pri klimatskih napravah. Ni nam treba plačevati visokih računov za elektriko. Sončna markiza ne porablja energije iz električnega omrežja, napaja se iz baterije, ki se polni s sončnimi žarki. Stavbe so največji proizvajalec ogljikovega dioksida (40-odstotni delež v svetovnem obsegu). Uporaba zunanjih senčil pomaga zmanjšati CO2 v ozračju.

Dopływ światła

Oskrba z naravno svetlobo

Okna pokrita s senčili za razliko od zunanjih senčil omogočajo dotok naravne svetlobe. Tende prepuščajo dovolj svetlobe, da ne uporabljajo dodatne osvetlitve.

zunanji pogled

zunanji pogled

Tende učinkovito senčijo notranjost, hkrati pa zagotavljajo vidljivost navzven. Soba je dovolj svetla. Ni potrebno prižigati luči, kot bi bilo, če bi vzeli notranje ali zunanje žaluzije. Še več, markiza ima zračnost, ki ne ovira pogleda navzven, po drugi strani pa nam zagotavlja zasebnost z zaščito pred pogledi sosedov.

Ergonomia

Izboljšanje ergonomije

S spuščeno tendo je razporeditev svetlobe v prostoru enakomerna in še bolj prijazna do človeških oči. Pri delu za računalnikom ali gledanju televizije ni škodljivih odsevov, zato so markize zelo uporabne v prostorih, kjer delamo.

Ochrona przed UV

Zaščita pred škodljivim UV sevanjem

Tenda zmanjša prodiranje škodljivega UV sevanja v notranjost prostora. Dvignjena markiza pomaga zaščititi predmete in materiale v notranjosti pred škodljivimi UV žarki, ki povzročajo njihovo razbarvanje.

zaščita pred insekti

zaščita pred insekti

Električne markize (VMZ Solar, VMZ Z-Wave, VMZ Electro) delujejo tudi kot komarniki. Po odpiranju tende profil in mreža ustvarita zaščito pred mrčesom in različnimi vrstami mrčesa. Z lahkoto odpremo prezračevalno okno brez strahu, da bi krilate goste od zunaj spravili v zadrego.

komentarji

komentarji

  • Profili za markize in senčila so na voljo v štirih barvah (bela, siva, rjava in črna).
  • Po naročilu lahko pobarvamo profile markiz v poljubno barvo iz RAL palete.
  • Izbirate lahko med 16 vrstami (6 z 10 % relativnim odmikom, 2 z 1 % odmikom in 8 s 6 % odmikom).
8-razy-sn9iemcyeczniej.jpg (30 KB)

8-krat bolj učinkovito

Awnings are mounted outside the windows, which is why they effectively protect the interior of houses from overheating. Research conducted by FAKRO shows that they are up to 8-krat bolj učinkovito than commonly used indoor blinds, which usually cover the sharp sunlight. Awnings absorb the sun's rays in front of the glass and emit heat outside, thus protecting against heating the interior. DIN 5034-1 says: "Rooms should be protected from heat during the summer, if possible with the help of external covers, located in front of the glass, reflecting heat."

vmz przeswit.jpg (35 KB)

Zaslon FAKRO VMZ markize - nivoji zračnosti

V filmu so predstavljene ravni zračnosti, ki jih najdemo pri platnenih strehah VMZ.

vmz kolor konstrukcji.jpg (52 KB)

Zaslon FAKRO VMZ tende - konstrukcijske barve

V videu so predstavljene osnovne barve konstrukcije vertikalnih markiz FAKRO, za doplačilo je možno naročiti katerokoli barvo iz RAL palete.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki