Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

Odgovorni za obdelavo podatkov:

KNALL LTD

Zahvaljujemo se vam za vaše zanimanje za našo spletno trgovino. Zaščita vaše zasebnosti je za nas zelo pomembna. V nadaljevanju vas podrobno obveščamo o obdelavi vaših podatkov.

1. Dostop do podatkov in gostovanje

Našo spletno stran lahko obiščete brez posredovanja osebnih podatkov. Vsakič, ko se pokliče spletna stran, spletni strežnik samodejno shrani tako imenovano datoteko dnevnika strežnika, ki vsebuje na primer ime datoteke, naslov IP, datum in uro. prenosa, število prenosov Podatki in ponudnik zahteva (podatki za dostop) ter dokumentira prenos.

Ti podatki o dostopu so ovrednoteni samo za zagotavljanje nemotenega delovanja spletnega mesta in za izboljšanje naše ponudbe. V skladu s čl. 6 klavzula 1 stavek 1 lit. f DSGVO za ohranitev naših legitimnih interesov, ki prevladujejo v kontekstu ravnovesja interesov, pri pravilni predstavitvi naše ponudbe. Vsi dostopni podatki bodo izbrisani najkasneje v sedmih dneh po zaključku obiska strani.

Storitve gostovanja, ki jih nudi tretja oseba

Kot del zunanje obdelave v našem imenu dobavitelj Zagotavlja storitve gostovanja in prikaza spletnega mesta Vsi podatki, zbrani v okviru uporabe tega spletnega mesta ali v obrazcih, predstavljenih v spletni trgovini, kot je opisano spodaj, bodo obdelani na njegovih strežnikih.

Ponudnik storitev se nahaja v državi Evropske unije ali Evropskega gospodarskega prostora.

2. Zbiranje podatkov in njihova uporaba za izvajanje pogodb, kontaktiranje in odpiranje računa stranke

Osebne podatke zbiramo, če nam jih prostovoljno posredujete v okviru vašega naročila ali tako, da nas kontaktirate (npr. preko kontaktnega obrazca ali elektronske pošte). Obvezna polja so označena, ker potrebujemo podatke za obdelavo pogodbe ali obdelavo vašega kontakta in ne morete poslati naročila ali kontakta brez njihovih specifikacij. Zbrani podatki so prikazani v ustreznih vnosnih obrazcih. Podatke, ki nam jih posredujete, uporabljamo v skladu s čl. 6 klavzula 1 stavek 1 lit.b DSGVO za obravnavanje pogodb in obdelavo poizvedb.
Če se s tem strinjate v skladu s čl. 1 stavek 1 lit. Če imate izdano DSGVO, pri izbiri možnosti odprtja računa stranke, bomo vaše podatke uporabili za namene odprtja računa stranke.
Po prekinitvi pogodbe ali izbrisu uporabniškega računa bodo vaši podatki omejeni na nadaljnjo obdelavo in izbrisani, razen če ste izrecno privolili v nadaljnjo uporabo podatkov ali si pridržujemo pravico do nadaljnje uporabe podatkov, je zakonsko dovoljeno, o čemer obveščamo v tej izjavi. Izbris računa stranke je možen kadarkoli in se izvede s sporočilom preko kontaktnega obrazca.

3. Prenos podatkov

Za izvedbo pogodbe v skladu s čl. 6 klavzula 1 stavek 1 lit.b DSGVO posredujemo vaše podatke špediterskemu podjetju, kateremu je bila dostava naročena, če je to potrebno za dostavo naročenega blaga. Odvisno od izbranega ponudnika plačilnih storitev pošljite ›Zbrane podatke o plačilih zbiramo inštituciji, ki je odgovorna za plačila, in vsem ponudnikom storitev, ki smo jih naročili izbrani plačilni storitvi. Delno izbrani ponudniki plačilnih storitev sami zbirajo te podatke, dokler tam ustvarite račun. V tem primeru se morate med postopkom naročanja prijaviti pri ponudniku plačilnih storitev z dostopnimi podatki. Politika zasebnosti ustreznih ponudnikov plačilnih storitev.

Uporabljamo ponudnike plačilnih storitev in ponudnike špediterskih storitev s sedežem zunaj Evropske unije. Prenos osebnih podatkov tem podjetjem poteka le v okviru potrebe po izpolnitvi pogodbe.

Enako velja za prenos podatkov našim proizvajalcem ali veletrgovcem v primerih, ko ti prevzamejo pošiljko namesto nas (tretja oseba).