Zunanje žaluzije Sunbreaker 210 premične -

/

Zunanje žaluzije Sunbreaker 210 premične

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Zunanje žaluzije Sunbreaker 210 premične

Zunanje žaluzije Sunbreaker 210 premične

Kakovostne zunanje žaluzije na ročno ali električno upravljanje
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Sunbreaker 210 Premični

Sunbreaker 210 Premični

The movable Sunbreaker SB300 system is an external façade sun protection solution with a rotation range of the slats from 2° to 100°. It consists of large-scale aluminium slats of elliptical shape and 300 mm width, along with guides. The slant of the slats is controlled by an electric drive.

Lastnosti izdelka

Lastnosti izdelka

  • Vrtenje lamel sistema Sunbreaker je krmiljeno preko linearnega motorja in rotacijskega mehanizma lamel, kar omogoča enostavno upravljanje dostopa naravne svetlobe v notranjost.
  • Sistem Sunbreaker 210 uporablja ekstrudirane aluminijaste letvice elipsaste oblike. Za ta material je značilna povečana vzdržljivost in fleksibilnost. Lamele so široke 210 mm.
  • Sistem Sunbreaker učinkovito ščiti pred prekomerno sončno svetlobo, hkrati pa omogoča naravni dostop sončne svetlobe. To je še posebej pomembno za zagotavljanje dobrega počutja zaposlenih med dolgim delovnim časom, hkrati pa zagotavlja ustrezno svetlobno ravnovesje za delo z računalnikom.
  • Kot nagiba premičnih lamel sistema Sunbreaker je krmiljen z motorjem, kar omogoča enostavno upravljanje osvetlitve prostora glede na čas dneva in vremenske razmere.
  • Sistem Sunbreaker poleg funkcije zaščite pred soncem služi tudi kot zanimiv dekorativni element na fasadah stavb. Posebej učinkovit je pri modernizaciji obstoječih objektov, saj njihovim oblikam doda sodoben videz.
  • Možnost barvanja v katero koli barvo iz RAL palete.
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki