Okenska markiza FAKRO VMZ manual - VMZ 704 brown Group III

/

Okenska markiza FAKRO VMZ manual

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

FAKRO VMZ manual screen vertikalna markiza in okenska markiza v spletni trgovini Knall Vertikalna markiza izdelana po meri v barvi VMZ 704 rjava skupina III, v spletni trgovini Knall. Rjava je ena najbolj univerzalnih barv, saj se prilega več različnim slogom in aranžmajem. To je topla in prijetna barva, ki se povezuje z naravo, njena naravna tekstura in topli toni pa dodajo prostor udobje in eleganco. Rjava se lahko uporablja kot glavna barva ali kot dodatek, njeni različni nižji in teksturi pa izbiro, da se zlahka prilega vsakemu aranžmaju. Z njim je mogoče ustvariti toplo in prijetno notranjost, njegova nevtralnost pa omogoča preprosto kombiniranje z drugimi barvami. Bron je tudi trpežen in odporen na poškodbe, zaradi česar je idealna izbira za pohištvo, preproge in tapete. Skratka, rjava je vsestranska, topla, elegantna in trpežna, zaradi česar je idealna izbira za vse različne nastavitve.

Okenska markiza FAKRO VMZ manual

Okenske markize FAKRO VMZ so namenjene za vertikalno stavbno pohištvo. Vgradimo jih zunaj na okna in terasna ali balkonska vrata iz PVC, aluminija ali lesa.
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
Popolno ujemanje FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Popolno ujemanje

Široka paleta barv materialov in profilov omogoča, da se tendo popolnoma prilagodi katerikoli vrsti fasade objekta.

The awning blind is an optimal solution as protection against excessive solar heat. It absorbs solar radiation already in front of the glass and emits heat outside, which on sunny days protects the interior very well against troublesome heat. The awning protects the room up to 8 times better compared to the interior covers, which in practice causes a decrease of the room temperature by 10 ° C.

Vse markize so izdelane po naročilu, zaradi česar so vedno popolnoma usklajene.

high quality FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Visoko kakovostni materiali

Tenda VMZ je izdelana iz trpežne, na vremenske vplive odporne tkanine iz PVC prevlečenih steklenih vlaken. Ta tkanina se zvije na valj in položi v kaseto aluminijastih profilov, ki je nameščena na okno ali zunanjo votlino. V robove blaga je vdelan zip trak, ki ohranja njegovo pravilno napetost med vodili in preprečuje izpadanje blaga iz vodil. Takšna kombinacija tkanine in profila poveča njegovo odpornost proti vetru. Ta rešitev prenese sunke vetra do 120 km/h in bočne vetrove do 220 km/h.

ekologija FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

ekologija

Tenda zmanjša porabo energije pri klimatskih napravah. Ni nam treba plačevati visokih računov za elektriko. Sončna markiza ne porablja energije iz električnega omrežja, napaja se iz baterije, ki se polni s sončnimi žarki. Stavbe so največji proizvajalec ogljikovega dioksida (40-odstotni delež v svetovnem obsegu). Uporaba zunanjih senčil pomaga zmanjšati CO2 v ozračju.

natural light FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Oskrba z naravno svetlobo

Okna pokrita s senčili za razliko od zunanjih senčil omogočajo dotok naravne svetlobe. Tende prepuščajo dovolj svetlobe, da ne uporabljajo dodatne osvetlitve.

zunanji pogled FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awningFAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

zunanji pogled

Tende učinkovito senčijo notranjost, hkrati pa zagotavljajo vidljivost navzven. Soba je dovolj svetla. Ni potrebno prižigati luči, kot bi bilo, če bi vzeli notranje ali zunanje žaluzije. Še več, markiza ima zračnost, ki ne ovira pogleda navzven, po drugi strani pa nam zagotavlja zasebnost z zaščito pred pogledi sosedov.

Ergonomics FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Izboljšanje ergonomije

S spuščeno tendo je razporeditev svetlobe v prostoru enakomerna in še bolj prijazna do človeških oči. Pri delu za računalnikom ali gledanju televizije ni škodljivih odsevov, zato so markize zelo uporabne v prostorih, kjer delamo.

UV protection FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Zaščita pred škodljivim UV sevanjem

Tenda zmanjša prodiranje škodljivega UV sevanja v notranjost prostora. Dvignjena markiza pomaga zaščititi predmete in materiale v notranjosti pred škodljivimi UV žarki, ki povzročajo njihovo razbarvanje.

komentarji FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

komentarji

  • Profili za markize in senčila so na voljo v štirih barvah (bela, siva, rjava in črna).
  • Po naročilu lahko pobarvamo profile markiz v poljubno barvo iz RAL palete.
  • Izbirate lahko med 16 vrstami (6 z 10 % relativnim odmikom, 2 z 1 % odmikom in 8 s 6 % odmikom).
OPOMBA: Maksimalna višina ročne markize VMZ s širino nad 1200 mm je 2100 mm, s širino do 1200 mm pa 2500 mm.
8-times more effective FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

8-krat bolj učinkovito

Awnings are mounted outside the windows, which is why they effectively protect the interior of houses from overheating. Research conducted by FAKRO shows that they are up to 8-krat bolj učinkovito than commonly used indoor blinds, which usually cover the sharp sunlight. Awnings absorb the sun's rays in front of the glass and emit heat outside, thus protecting against heating the interior. DIN 5034-1 says: "Rooms should be protected from heat during the summer, if possible with the help of external covers, located in front of the glass, reflecting heat."

vmz clearance levels FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Zaslon FAKRO VMZ markize - nivoji zračnosti

V filmu so predstavljene ravni zračnosti, ki jih najdemo pri platnenih strehah VMZ.

vmz construction colours FAKRO VMZ manual screen vertical awning and window awning

Zaslon FAKRO VMZ tende - konstrukcijske barve

V videu so predstavljene osnovne barve konstrukcije vertikalnih markiz FAKRO, za doplačilo je možno naročiti katerokoli barvo iz RAL palete.

Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki