Aluminijaste žaluzije 25 mm - Z25 179 Orange

/

Aluminijaste žaluzije 25 mm

razgrniti
2 cm cm 15.5 cm 1.5 cm
zložen
cm
Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Aluminijaste žaluzije velikosti 25 mm, aluminijaste žaluzije opremljene z lamelnimi loputami 25 mm Oranžna je energična in radostna barva, povezana s soncem, toplino in zabavo, pa tudi z otroštvom in poletnimi dnevi. Gre za barvo, ki dodaja energijo in spodbuja akcijo, zato se pogosto uporablja v oglasih in slikovnih projektih podjetij, povezanih z zabavno industrijo. Oranžna je tudi barva, ki se pogosto uporablja pri oblikovanju hrane in pijače, saj je povezana s sadjem in sladkarijami. V psihologiji barv oranžna velja za barvo dobrega počutja in energije, zato jo pogosto uporabljamo v prostorih, kjer želimo ustvariti prijazno in veselo vzdušje. Skratka, oranžna barva je pozitivna, energična in povezana z veseljem in zabavo.

Aluminijaste žaluzije 25 mm

Aluminijaste žaluzije, opremljene s 25 mm lamelami z vrvno lestvijo
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje of aluminium blind

popolno prileganje

Aluminijaste rolete velikosti 25 mm so idealne za dekoracijo in zatemnitev pisarne, dnevne sobe, kopalnice ali otroške sobe.

Njihov lahek in ergonomski videz ter prijetne pastelne barve bodo povečale udobje in intimnost vsakega prostora ter zaščitile pred prekomerno sončno svetlobo. Kljub dolgoletnemu obstoju na trgu so žaluzije še vedno funkcionalen zaščitni sistem, s katerim lahko poljubno uravnavate svetlobo, ki vstopa v prostor. Razvoj senčil je z uvedbo različnih oblik naredil privlačnejše

Vsa naša senčila izdelujemo po meri, zato so vedno brezhibno usklajena.

Značilnosti Aluminum venetian blinds 25mm

Slepe lastnosti

 • Polkno je izdelano na aluminijastem žlebu z lamelami širine 25 mm
 • po zlaganju žaluzij zavzema paket aluminijastih lamel cca 7% višine + 2,5cm zgornji žleb
 • 25mm leseno polkno (izgled lesa) je izdelano z zgornjim žlebnim pokrovom in lesenim spodnjim tramom v barvi podobni barvi letvic
 • v ceno žaluzij je vključeno zgornje žlebno okovje (twisty)
 • Standardno žaluzija nima stranskega vodenja ali spodnjih zaklepov žleba
 • žaluzni dodatki (zgornji žleb in vrvice) so podobni barvi lamel. Dolžina krmil je pribl. 3/4 dolžine celotne žaluzije.
 • dovoljene so majhne razlike v odtenkih lamel
 • izvedba z elektromotorjem (24V) dobavljive barve motorja so bela, bež, srebrna
 • elektromotor ima funkcije - vrtljive lamele.
 • Na voljo v največjih dimenzijah:
  Največja širina: 1900 mm (190 cm)
  Največja višina: 2600 mm (260 cm)
Knall how to order

Kako naročiti?

V trgovini Knall je neverjetno enostavno kupiti. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki