Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev - 2510 naravno

Loading...

Ocenite ta izdelek:

Loading...

Mnenje strank:

Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev

Za naše lesene žaluzije velikosti 25 mm je značilen njihov izvrsten dekor, zagotavljajo elegantno notranjo senco in bodo videti dobro v vaši spalnici/kuhinji/dnevni sobi. Kupite naše kakovostne žaluzije iz pravega lesa! Lesene žaluzije izdelane po meri v barvah 2510 naravna, v spletni trgovini Knall. Naravni zmanjšani barvi so trenutno eden najboljših modnih trendov v notranjem oblikovanju. Idealne so za ljudi, ki iščejo mir in harmonijo v svoji okolici. Naravne barve, kot so bela, bež, siva ali zelena, dodajo prostor toplino in udobje, kar pozitivno vpliva na naše počutje in udobje. Poleg tega se naravne barve odlično podajo k drugi opremi, kot je les, kamen ali steklo, kar prostoru doda eleganco in moderen stil. Naravni barvni odtenki so tudi obstojni in univerzalni, kar pomeni, da ne gredo iz mode in bodo videli večjo vrsto let. Vredno se je odločiti za naravne nižje barve, da ustvarimo prostor, kjer se počutimo udobno in sproščeno.

Lesene žaluzije 25mm, vrvna lestev

Bambusove in lesene žaluzije, opremljene s 25 mm letvicami z vrvno lestvijo
two years warranty safe shopping factory online 100% made in EU
popolno prileganje of wooden blind

popolno prileganje

Pri lesenih žaluzijah po meri 25mm uk ste lahko prepričani, da bodo izbrali popolno skladnost s standardnimi ali erkerji. Zato lahko računate ne le na njihov estetski videz, temveč tudi na učinkovitejšo zaščito prostora pred segrevanjem za odlično vrednost. Lesena žaluzija se ne uporablja samo za zaščito notranjosti pred soncem. Pravico imamo pričakovati, da se bo zlil z notranjo opremo. Če je naročena po velikosti, lahko računate, da bo vaša okenska prevleka ne le funkcionalna, ampak tudi elegantna in varna za otroke.

Vsi naši izdelki so narejeni po meri, zato se vedno popolnoma prilegajo.

Charakteristics Wooden venetian blinds 25mm, rope ladder

Značilnosti of wooden blinds

  • Lesene žaluzije so izdelane na aluminijasti kaseti in opremljene z lesenimi lamelami. Njihova širina je 25 milimetrov.
  • Standardno so opremljeni z zgornjim pokrovom kasete, ki se barvno ujema s kompletom.
  • Njihova prepoznavnost je tudi lesena spodnja greda v barvi lamel.
  • V ceno so vključeni tudi zavoji, ki so pritrdilni elementi za zgornjo kaseto.
  • Standardno žaluzije nimajo stranskega vodenja.
  • Povprečna teža žaluzij je približno 2,2 kilograma na kvadratni meter.
  • In models where the width of the lamellas does not exceed 35cm, the control and the string are installed on opposite sides. If the width is greater, they are present on the same side. Importantly, the length of the controls is defined as ¾ of the total blind width itself.
  • Za ohranitev barvne konsistence so si barve lamel, lestev in vrvic med seboj podobne.
  • Na lamelah lahko opazite tudi obroče in vozle. Ne gre za napake, ampak za naravne elemente lesa.
  • Kupci, ki se odločajo za različico z elektromotorjem, lahko izberejo njegovo barvo. Motorji so na voljo v beli, srebrni in bež barvi.
Knall how to order

Kako naročiti?

Neverjetno enostavno ga je kupiti v trgovini knall. Samo izpolnite zahtevane parametre izdelka in ga dodajte v košarico. Da ne bi prišlo do napake, je najbolje, da sledite našim navodilom, ki so pod vprašaji v zgornjem desnem kotu vsakega potrditvenega polja. Preden izdelek dodate v košarico, lahko pod osrednjo fotografijo vedno vidite njegovo trenutno ceno.

podobni izdelki